top of page

DBC a dat startul noului sezon de business cu evenimentul "Let's Get Back to Business"

București, 5 septembrie 2023 — Dynamic Business Connections (DBC) a lansat cu succes noul sezon de business prin intermediul evenimentului, "Let's Get Back to Business".


Evenimentul a avut loc la WIN Gallery, o nouă galerie de artă situată într-una dintre clădirile emblematice ale capitalei care își propune să aducă arta mai aproape de publicul larg și să contribuie la dezvoltarea și diversificarea mediului artistic și cultural din România.


Evenimentul a atras peste 50 de participanți, variind de la profesioniști din diverse industrii până la reprezentanți ai asociațiilor de business cheie precum CEO Clubs, ASEMER și CONFINDUSTRIA.


Pe lângă activitățile structurate de networking, participanții au fost răsfățați cu o selecție de gustări rafinate oferite de partenerul nostru Delicatera, alături de o degustare de vinuri oferită de Domeniul Aristiței.


Feedback-ul de la participanți a fost extrem de pozitiv, cu comentarii precum: "Felicitări pentru evenimentul de aseară! Sunteți o echipă fantastică!" și "Felicitări DBC și echipei pentru organizarea impecabilă a evenimentului de ieri! Well done 👏👏👏👏". Sau "Evenimentul a fost la superlativ, ca dovadă că am plecat ultima, împreună cu voi. De fiecare dată descopăr oameni cu care împărtășesc informații și povești de viață interesante.Deja am acea senzație că vin intr-un loc deosebit unde continui poveștile neterminate. Dar descopăr si oameni noi cu povești fascinante de business si viață. Felicitări, echipei DBC!🤗"


Toate momentele cheie ale serii au fost capturate de partenerii noștri de foto și video: One Production Media and Events, Daniel Faluvegi și Atrix.Despre Dynamic Business Connections

Dynamic Business Connections reprezintă comunitatea care se adresează tuturor business-urilor și antreprenorilor interesați de oportunități de networking, de promovare, dar și de dezvoltare personală. La DBC, colaborăm cu diverse asociații de business și camere de comerț, atât naționale, cât și internaționale, pentru a oferi oportunități de networking sporite. Așa cum ne place să spunem, ne adresăm atât omului de business, cât și omului din spatele business-ului.


Pentru mai multe informații despre activitățile și evenimentele viitoare, vă rugăm să vizitați site-ul nostru www.dynamic-connections.eu.


Contact

Dynamic Business Connections

E-mail: office@dynamic-connections.eu

23 views0 comments

Bình luận


bottom of page