top of page

Perfect Tour

Perfect Tour

Agenție de Turism

Perfect Tour a fost premiată "Best Business And MICE Agency in Romania 2015" de către juriul de specialitate al Conferinței TopHotel din România și este liderul sectorului de business travel management în CEE, având 13 agenții în România și sucursale puternice din punct de vedere strategic în Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Cehia, Slovacia și Statele Unite. Mai mult, Perfect Tour a fost premiată drept "Cea mai bună agenție de turism din România 2014".


Cu o experiență de peste zece ani, avem reputația de a oferi clienților noștri servicii de înaltă calitate, făcute pe măsură.


Ne concentrăm în totalitate pe înțelegerea nevoilor individuale ale clienților noștri și pe conceperea soluției de servicii în funcție de acestea. Expertiza noastră internă și reputația noastră de a oferi soluții tehnologice inovatoare ne diferențiază de concurență.


Perfect Tour și-a consolidat poziția de top prin asocierea cu GlobalStar, cel mai important furnizor de servicii de management al călătoriilor. Fiind partener GlobalStar, Perfect Tour oferă instrumentele necesare tuturor companiilor care doresc să își optimizeze bugetele de călătorie.


Reprezentăm valoare pentru bani, calitate și inovație. Ne străduim să realizăm acest lucru prin împuternicirea angajaților noștri de a oferi în permanență o experiență imbatabilă clienților.


Servicii de gestionare a călătoriilor:

- Plan metodologic de implementare a contului;

- Asistență în definirea politicii de călătorie și asigurarea aplicării acesteia;

- Analiză detaliată și negociere cu furnizorii de servicii (companii aeriene, hoteluri etc.) pentru a obține tarife și condiții preferențiale;

- Furnizarea de rapoarte lunare, trimestriale și anuale, privind costurile de deplasare, detaliate în funcție de tipul de serviciu și de economiile realizate;

- Evaluarea periodică a satisfacției clienților în ceea ce privește serviciile;

- Urmărirea cardurilor de fidelitate oferite de diferiți furnizori (companii aeriene, lanțuri hoteliere) și avertizarea în momentul expirării milelor obținute, asistență în obținerea de bilete gratuite, etc.CONTACT:


Email: parteneri@perfectjourney.ro


Telefon: +40 749 146 011Website Facebook Instagram LinkedIn Youtube Twitterbottom of page