top of page

Înregistrare membru DBC

Completați formularul de mai jos pentru a vă înscrie ca membru.

Membership DBC

Members

În sprijinul afecerii tale

Membership-ul DBC nu este doar un abonament de membru, ci un sprijin real pentru afacerea ta! Îți oferă acces la o comunitate ai cărei membri au interesul comun de a-i sprijini pe ceilalți, de a învăța de la alții și de a-și extinde afacerile.


A fost creat special pentru oamenii de business care își doresc cu adevărat să se dezvolte și care apreciază investiția în construirea unor relații puternice, pe termen lung și reciproc avantajoase.

Printre membrii DBC se numără atât corporații, cât și întreprinderi mici și mijlocii, iar noi suntem aici pentru a vă conecta și pentru a vă oferi, prin intermediul evenimentelor noastre, contextul ideal pentru relaționare.

Succesul tău este succesul nostru!

Elementul vital al DBC sunt membrii săi. Prin urmare, prioritatea noastră este să oferim participanților noștri:

 • acces la o diversitate multilingvistică și culturală prin proiecte comune alături de comunități (inter)naționale și Camere de Comerț

 • consultanță de networking și servicii de promovare 

 • oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o mare varietate de evenimente

 • acces la locații inedite

Tipuri de membership

Dynamic Business Connections este mai mult decât o simplă rețea de networking!

Calitatea de membru al companiei
Înseamnă că orice persoană din cadrul afacerii dvs. poate participa la evenimente și se poate bucura de beneficiile de membru.

Sprijin practic pentru membrii
Ne dorim să aflăm care sunt obiectivele afacerii dvs. pentru a vă putea pune în legătură cu publicul țintă. Dacă dvs. câștigați, câștigăm și noi.

Promovare online
Aveți un eveniment viitor? Un blog nou? O ofertă pentru membri? Un loc de muncă vacant? Le putem promova  prin intermediul NL săptămânal dar și prin intermediul canalelor de socializare DBC (Facebook, LinkedIn, YouTube & Instagram)

Business Refferals
Permiteți echipei noastre să vă ajute să întâlniți persoanele potrivite din rețea, atât la evenimente și/sau în afara acestora, prin intermediul unor prezentări calde personalizate.

Extindeți-vă în regiuni noi
Fie online sau în persoană, facilităm participarea la evenimente online și offline, atât la nivel local dar și inyternațional, astfel încât să vă puteți extinde rețeaua în zone noi.

Condiții generale de accesare a pachetelor

 • Serviciile se solicită de către membrul DBC conform pachetului de membership achiziționat și în interiorul perioadei de valabilitate a acestuia.

 • Serviciile sunt valabile  doar pe perioada de valabilitate a pachetului. Dacă nu au fost solicitate de către membrul DBC în interiorul perioadei de valabilitate, ele expiră și nu se pot reporta considerându-se consumate.

 • Prezența lunară în Newsletter va presupune afișarea logo-ului membrului la categoria de membership aferentă. De asemenea, fiecare membru poate publica câte un material/ lună în newsletter.

 • Pentru promovarea articolelor/textelor/materialelor companiei, membrul este singurul responsabil de livrarea la timp a conținutului și de conținutul informațional.

 • Business Refferals – reprezintă serviciul prin care orice membru DBC este recomandat cu prioritate față de alte companii din piață, atunci când potențiali clienți/prospecți/colaboratori din piață caută servicii sau produse care se regăsesc în portofoliul membrilor Comunității DBC.

 • Participarea gratuită la evenimente nu include gale, conferințe, festivaluri, party-uri, workshop-uri, training-uri, bootcamp-uri.

 • Afișarea unui roll-up de promovare la evenimentele DBC se referă la acele evenimente pentru care nu există pachete speciale de promovare care să fie egale sau mai mari de 100 euro/eveniment.

 • Serviciile care se aplică anual (de exemplu interviuri de business Live Talks) sunt valabile pentru pachetele plătite integral. Pentru plata la 3 luni se vor calcula proporțional cu plata achitată sau se oferă în ultimele 3-4 luni din an.

bottom of page