top of page

NOA DIGITAL

NOA DIGITAL

Agenție de marketing digital


Noa Digital, o agenție de marketing digital prestigioasă, vine în sprijinul celor care doresc să își consolideze prezența în mediul online cu servicii de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), Social Media Marketing, Content Marketing, Branding, PPC și Web Development. Reputația lor foarte bună este construită pe baza experienței îndelungate a nucleului de profesioniști care alcătuiesc echipa NOA Digital și care activează în domeniu de peste 7 ani. 


„Provocările nu sunt altceva decât oportunități de dezvoltare pentru noi și clienții noștri.”


Îmbrățișând fiecare proiect, oricât de provocator, cu entuziasm și agilitate, NOA Digital se poziționează astfel ca partener strategic pentru afaceri din orice industrie. Rata de retenție a clienților de peste 90% este dovada succesului lor în crearea de strategii eficiente de marketing online. Investind continuu în dezvoltarea echipei, NOA Digital este o agenție care se adaptează și evoluează odată cu tehnologia și tendințele de marketing digital, asigurându-se că business-urile clienților rămân relevante pentru publicul de azi și de mâine.


Când sunt întrebați ce îi motivează, cei de la NOA răspund simplu: pasiunea și setea de cunoaștere. În marketingul digital, acumularea de noi informații și schimbarea sunt singurele constante. Dar cultura NOA Digital nu este doar despre job-related know-how,  ci și despre cunoașterea clienților și a business-urilor pe care le au, în cele mai mici detalii. Pe de o parte, acest lucru le permite să identifice oportunități pentru dezvoltarea strategiilor de marketing și, pe de altă parte, să creeze conexiuni care trec dincolo de bariera client-prestator de servicii.


A afla povestea din spatele drive-ului pe care îl au oamenii de business care depun eforturi să schimbe în bine paradigma afacerilor din România, în ciuda provocărilor cu care se confruntă, este o sursă de inspirație pentru echipa NOA Digital. Inspirație pentru a continua să se dezvolte, să fie proactivi și să contribuie la succesul pe care îl au cei care aleg colaborarea cu ei. Inspirație pentru care se simt recunoscători.


Conceptul de customer centricity este baza pe care echipa NOA a construit povești de succes, având o abordare flexibilă și personalizată în relația cu clienții și înțelegând că fiecare business este unic. Iar acest lucru se reflectă și în ofertele propuse, care nu sunt standard, ci întotdeauna adaptate obiectivelor clienților. 


CONTACT: Simona Relevici

Cojocaru Ruxandra


Email: simona.relevici@noa-digital

ruxandra.cojocaru@noa-digital


Telefon: +40 757 362 816

+40 749 153 721 Website                   Facebook      Instagram                           LinkedIn            


           

bottom of page