top of page

Neoclinique

Neoclinique

Servicii Stomatologice

Neoclinique reprezintă cuantumul tuturor ideilor, speranțelor și standardelor noastre.


Domeniul dental se află, în prezent, într-o continuă dezvoltare, iar echipa noastră este pregătită să țină pasul cu ritmul alert al evoluției celor mai noi tendințe când vine vorba de tratamente stomatologice. Astfel, implementăm constant în cadrul clinicilor noastre tehnologii de ultimă generație menite să sporească nivelul de confort al pacienților în timpul intervențiilor dentare, dar și să ofere cele mai bune rezultate posibile, în funcție de natura afecțiunii persoanei care se prezintă în cabinetele Neoclinique.


De ce Neoclinique?


Pentru că aici ai parte de servicii stomatologice pe care le-am alege și pentru noi înșine, pentru că ești tratat cu profesionalismul, empatia și întelegerea pe care ne-am dori să le găsim în fiecare clinică în care pășim, indiferent de specificul ei. 


Neliniștea, anxietatea și teama resimțite de mulți dintre noi înaintea unei vizite la medicul stomatolog sunt firești, însă organizarea echipei noastre, discuțiile deschise ale medicilor cu fiecare pacient în parte și metodele moderne de tratament te vor convinge că meriți zâmbetul la care ai visat mereu și că grijile nu ar trebui să stea în calea sănătății tale.


CONTACT: Cristina Toader-co-fondator Neoclinique


E-mail: office@neoclinique.ro

 

Telefon: +40 371 000 111Website Facebook Instagram Youtube Tik-Tok

bottom of page