top of page

Lofty by Flory Cucu

Lofty by Flory Cucu

Designer Vestimentar


Bun venit în universul lui Flori, cunoscută în lumea modei ca LOFTY - alter ego-ul său artistic și personificarea unui vis de-o viață. LOFTY, "copilul" său drag de aproape 5 ani, este un atelier unde creativitatea și pasiunea se întâlnesc pentru a da naștere unor ținute spectaculoase.


Magia Atelierului LOFTY

În inima acestui spațiu magic, Flori și echipa sa se joacă și experimentează cu stofe, țesături, pene și paiete, creând ținute made-to-measure, personalizate și adaptate perfect clientelor sale. Aici, timpul pare să stea în loc, pentru că dragostea pentru arta modei e mereu în prim plan.


Colaborări și Realizări

De-a lungul timpului, LOFTY a colaborat cu programe de televiziune de renume ca "Bravo Ai Stil", interprete de muzică ușoară și diverse personalități publice. Mai mult decât atât, Flori a lucrat îndeaproape cu multe femei frumoase și puternice, celebrând frumusețea unică a fiecăreia prin creațiile sale.


Viitorul Strălucitor al LOFTY

Pentru anul 2024, LOFTY are în plan lansarea primei sale linii prêt-à-porter, marcând un nou capitol în povestea sa. De asemenea, Flori are în vedere extinderea colaborărilor, continuând să aducă strălucire și eleganță în garderoba femeilor care aleg LOFTY.


Descoperă lumea LOFTY, unde fiecare ținută este mai mult decât o piesă de vestimentație - este o expresie a personalității, un omagiu adus feminității și un simbol al eleganței fără efort.


Facebook Instagram

bottom of page