top of page

CGA Infrastructure

CGA Infrastructure

Facility management

CGA INFRASTRUCTURE  este o companie concentrata pe facility management/curatenie industriala, cu sediul in Bucuresti si acoperire nationala.

Compania a fost fondata in anul 2007 si a crescut continuu, ajungand in cursul anului 2022 sa aiba 180 de angajati permanenti si un portofoliu de clienti care include cele mai mari companii din Romania.


Clientii principali ai CGA Infrastructure sunt operatori logistici, retaileri si cladiri de birouri.

Rata de retentie ridicata a clientilor se datoreaza adaptabilitatii si flexibilitatii precum si calitatii ireprosabile a serviciilor. Scopul companiei este sa ofere clientilor servicii cat mai complete si de o calitate cat mai buna, pentru a le permite acestora sa isi aloce resursele pentru activitatile esentiale.


Din nevoia clientilor nostri pentru servicii cat mai complete a luat nastere si CGA SYSTEMS, importator si distribuitor pentru solutii hardware profesionale pentru logistica si retail si furnizor de servicii integrate concentrate tot in domeniul logistic/retail.


In portofoliul nostru veti regasi echipamente proiectate special pentru uzul profesional, de la producatori coreeni de prestigiu.


CONTACT: Ciprian Gavrila


Email: office@cgainfrastructure.ro


Telefon: +40 753 901 640


 

Website LinkedIn

 

bottom of page