top of page

Artmark

Artmark

Marketplace cultural

Fondat în 2008, Artmark este principalul marketplace cultural din piața de artă din România.


Totodată, Artmark se poziționează în top 3 case de licitații din Europa de Est, postura de lider fiind confirmată local, prin raportările anuale ale pieței de artă, având o cotă de piață ce variază între 80% și 90% în ultimii 10 ani. Sărbătorind 15 ani de activitate extraordinară, Artmark continuă să evidențieze adevărate valori ca tradiția, excelența, încrederea și transparența prin pasiunea pentru artă.


Artmark este o companie 100% românească. Cota de piață deținută de Artmark a crescut de la 81% în 2016 la 90% în 2020, într-o piață estimată la aproximativ 20 de milioane de euro. În cei 15 ani de activitate, Artmark a organizat peste 500 de evenimente și a pus spre vânzare mai mult de 150.000 de obiecte.


Licitațiile Artmark acoperă circa 20 de categorii: Vechi Maeștri (XVIII-XIX), Artă Clasică și Modernă, Avangardă, Artă Postbelică și Contemporană, Fotografie, Pictură și Sculptură Europeană, Artă Naivă, Artă Religioasă, Numismatică, Bijuterii, Ceasuri, Artă Decorativă, Design și Eleganță, Mobilă de Epocă, Militaria, Mașini de Epocă, Vinuri, Șampanii și Whiskey-uri, Cărți și Manuscrise, Cartografie și diverse licitații de Memorabilia. Recordul pieței de artă din România a fost stabilit la Artmark în 2018 cu vânzarea picturii „Țărăncuță cu basma albă” de Nicolae Grigorescu pentru 340.000 euro.


În 2022, Artmark își extinde activitatea în piața de artă din spațiul economic european (EEA), deschizând filiale în Bulgaria și Croația.


Website Website Dependent de Artă

bottom of page