top of page

Perfect-Tour.ro: Destinații exotice preferate de români în 2024

Preferințele privind destinațiile exotice de vacanță variază în funcție de interesele individuale, bugetul disponibil și preferințele personale ale fiecărui călător. Cu toate acestea, în ultimii ani, românii au manifestat un interes crescut pentru anumite destinații exotice din întreaga lume. Am văzut cu toții imagini numeroase din destinații precum Maldive sau Seychelles, Zanzibar sau Bali, iar acestea sunt doar câteva nume.


În 2024, se menține acest interes al românilor pentru vacanțe exotice, iar primele săptămâni ale anului au definit deja un top al preferințelor. Conform datelor furnizate de consultanții agenției Perfect-Tour, românii se îndreaptă spre următoarele destinații:

Insulele Maldive: Cunoscute pentru plajele cu nisip fin, lagunele limpezi și recifele de corali spectaculoase, insulele Maldive sunt o destinație exotică de top. Turiștii români vin aici pentru relaxare, scufundări, dar și experiențe romantice.


Thailanda: Cu temple impresionante, bucătărie delicioasă și o cultură bogată, Thailanda rămâne o destinație preferată de români. Bangkok, Chiang Mai și insulele Phi Phi se numără printre atracțiile populare.


Insulele Bali, Indonezia: Bali este cunoscută pentru peisajele sale tropicale, templele hinduse, plajele spectaculoase și atmosfera relaxată. Este o destinație preferată de către cei care caută o combinație între aventură și relaxare.


Republica Dominicană: Cu plaje întinse, golfuri superbe și activități variate, Republica Dominicană atrage tot mai mulți români în căutarea unei destinații exotice accesibile.

Insulele Seychelles: Cu peisaje deosebite, plaje izolate și recife de corali bogate în biodiversitate, Seychelles este considerată o destinație luxoasă. Chiar și așa, românii își planifică din timp vacanța pentru a putea ajunge aici.


Cuba: Cuba e o combinație unică de istorie, cultură vibrantă și plaje spectaculoase. Havana, Varadero și Trinidad sunt printre destinațiile puse pe lista românilor care ajung în Cuba.

Costa Rica: Această țară atrage mulți iubitori de natură și aventură, deoarece se bucură de o biodiversitate remarcabilă, păduri tropicale, de vulcani și plaje pe ambele coaste. Costa Rica oferă oportunități excelente pentru ecoturism și activități în aer liber.


Este important de menționat că, în ultimii ani, mulți români au început să exploreze și să descopere destinații mai puțin cunoscute (Bora Bora, Tahiti, Namibia, etc.), dar care oferă experiențe autentice și aventuri pe măsură.


Tu unde vrei să călătorești în 2024? Alege destinația favorită de pe www.perfect-tour.ro sau cere o ofertă personalizată pe rezervari@perfectjourney.ro!


63 views0 comments

Comments


bottom of page