top of page

Parchet din lemn pentru casa ta


Acasă este locul unde găsești căldura și starea de bine pe termen lung, pe viață poate. Alma Parchet te ajută să atingi această stare de bine prin parchet din lemn cald, durabil care rezistă cât casa, astfel încât să ai un element constant al lui acasă.


Iar dacă te grăbești să transformi casa și să te întorci acasă, invitația e să amenajezi spațiul așa cum Tu îți dorești cu un pachet din lemn durabil. Și dacă îți dorești să ai pardoseala pe care o să te bazezi livrată și montată la timp, Alma Parchet îți este alături de la alegere, la mutare.Îți suntem alături în toate etapele, oferim consultanță, măsurători, livrare și montaj.


Ca tu să te bucuri de un mediu natural și cald, este motivul pentru care Alma Parchet îți pune la dispoziție trei modele de parchet care se află pe stoc. Astfel, tu poți să te muți în casa ta atunci când îți dorești și să fii bine cu tine acasă.Trei modele de parchet stratificat și masiv pe stoc la Alma Parchet:


Parchet din lemn stratificat Stejar Malta:

Malta este un model parchet dublu stratificat, potrivit pentru a fi montat peste sistem de încălzire în pardoseală. Este un parchet cu strat de uzură din lemn de stejar, de 3 mm grosime, elegant și durabil.


Pentru că am vorbit despre grosime, parchetul are 11 mm și este pe suport de mesteacăn, ceea ce îl face ideal peste sistemul de încălzire menționat mai sus. Culoarea este naturală, cu un finisaj atent lăcuit pentru mai multă eleganță și durabilitate.


Prin clasa de selecție AB a acestui tip de parchet dublu stratificat, aduci în casă aspectul natural al lemnului, fără alburn și noduri mari, acestea fiind prezente doar cât să ”condimenteze” în mod unic gustul simțului lui acasă și a amintirii pardoselilor din casa părinților sau bunicilor, ca un element de stabilitate.


Pachetul este pe stoc, gata să-ți fie companion pe termen lung, la fiecare pas pe care îl faci acasă în casă.Parchet din lemn stratificat Stejar Jamaica:


Parchetul dublu stratificat Jamaica, în ciuda numelui exotic, te îmbie prin aspectul elegant al lemnului de stejar, esență care se adaptează atât de bine în casele românilor. Cu grosimea de 13 mm și strat de uzură de 3 mm, acesta poate fi opțiunea ta de pardoseală peste sistemul de încălzire în pardoseală. Culoarea cu note naturale, esența vie a lemnului, finisajul uleiat, precum și clasa de selecție natur te conduc spre tendințele actuale în amenajări interioare: întoarcerea la natură.

Parchetul este pe stoc disponibil în cantități limitate. Din acest motiv dacă vă doriți să montați repede o podea din lemn, e bine să vă grăbiți în a contacta echipa Alma Parchet.Parchet din lemn masiv de stejar lăcuit:

Parchetul masiv din lemn de stejar lăcuit din oferta Alma Parchet, acum pe stoc, este contribuția atemporal - clasică pe care o poți aduce în casa ta. Este o contribuție de stabilitate și eleganță care rezistă, este aducerea naturii mai aproape de tine, este căldura pe care vrei să o simți în fiecare zi când te dai jos și faci primul pas al zilei, pășind pe lemnul cald și fin. Ca încă un element de stabilitate este grosimea parchetului de 20 mm ceea ce contribuie la atingerea plăcută, dar și la durabilitatea lui în timp și potențialul de a fi refinisat. Placa de 120 mm ne întoarce la aspectul convențional al parchetului, ca încă un element de statornicie estetică.

Modelul de parchet masiv face parte din clasa de selecție A, ceea ce asigură un aspect unitar, totuși unic, prin lamelele cu fibra naturală a lemnului si desenul unic pe fiecare placă.

Și acest tip de parchet este pe stoc în cantități limitate.


Cum parchetul se alege cu sufletul prin emoție, cu mâinile prin atingere, olfactiv prin mirosul lemnului, cu ochii văzând fiecare nuanță și fiecare tentă de culoare a esenței din care pardoseala e făcută, Alma Parchet te invită în magazin să descoperi modelul care te invită acasă.


Notează adresa: Fântânica nr. 14, sector 2, București

9 views0 comments

Comments


bottom of page