top of page

Interviu cu Diana Ciobotar - Fondator Interactiune.ro



Traversăm o perioadă în care informațiile și variantele de business sunt nemărginite, iar asta ne poate crea o imagine eronată asupra modului în care dorim să actionăm. Din ce în ce mai des ne ghidăm după aparențe, sau exemple cu care rezonăm la prima vedere. Însă, de cele mai multe ori, experiența ne-a învățat că este necesar să ne acordăm timp de analiză și gândire pentru a ne planifica acțiunile și a avea o imagine cât mai sigură și mai clară asupra perspectivelor.


Deseori intervine lipsa de răbdare din dorința implicării, dar și a dorinței trăirii satisfacției rezultatului obținut, cât mai repede.


"Interactiune.ro vine să tempereze valul nerezonabil de a acționa, într-un mod în care riscul acțiunilor ieșite din contextul cotidian, să fie poziționat ca și posibilitate de transformare. Regăsim astăzi în piată mulți antreprenori la început de drum, care trăiesc cu ideea și se hrănesc cu viziunea viitorului în care doresc să fie, însă nu au o imagine clară a prezentului.


Nu spun că este greșit să ai aspirații înalte și dorință de implicare, însă adevarata contriuție în mediul antreprenorial, astăzi, o fac cei care sunt ancorați mai mult în prezent, decât în viitor.

Viitorul este din ce în ce mai incert din cauza vitezei de schimbare și transformare, tot mai mari.Consider că astăzi, piața antreprenorială din România traversează o perioadă de schimbare. Mulți tineri iubesc independența și libertatea. Din această cauză, în viitor, doar antreprenorii care realizează că au nevoie de analiză și cunoaștere reală a sferei în care acționează în prezent și cunosc cu precădere conceptele de planificare, strategie cu abordări diferite, reacții de răspuns specifice ariei de specialitate vor face o diferență.


Foarte important și de luat în calcul pentru viitor este dorința tot mai mare de a acționa și împreună, nu doar individual. Încurajez tinerii să fie bine documentați, să acorde încredere specialiștilor și să investească în proiecte mici, dar cu esentă. Interacțiunile autentice care au o imagine cât mai clară a prezentului sunt cele care vor avea succes în viitor."

- Diana Ciobotar, Fondator - Interactiune.ro



------------------------------




*Diana Ciobotar - Jurist de profesie, cu un master in Dreptul Afacerilor și specialist în Comunicarea Publică și Organizațională privind gestionarea situațiilor de criză de interes național, de mai bine de 9 ani activeaza în domeniul dezvoltarii organizaționale, creaza și aplică metode, strategii și transformă ideile în realitate.




30 views0 comments
bottom of page