top of page

De ce suntem noi diferiți?


Primesc des întrebarea asta: Ce faceți voi altfel decât ceilalți psihoterapeuți? De ce să venim la voi?


Ei bine, facem multe altfel. Fără modestie vreau să vă spun cât de mândră sunt de calitatea umană și profesională a colegilor mei. Și nu pentru că lucrăm împreună, ci pentru că i-am cunoscut pe aproape toți în contexte diferite complet, în situații mai dificile uneori, pentru că ne cunoaștem de foarte mulți ani, pentru că am crescut atât personal cât și profesional unii lângă alții.


Poate sună a laudă însă chiar nu este. Iar clienții noștri, sutele de oameni care ne-au cunoscut, spun același lucru. Mulți revin la noi, de multe ori doar ca să ne mulțumească, alteori vin cu familia, cu soțul sau soția, cu părinții uneori sau cu prietenii. Suntem alături de ei mereu, chiar și în afara spațiului terapeutic.


Și ce mai facem noi diferit? Combinăm de mulți ani psihoterapia cu tehnologia de ultimă generație. Si nu numai atât, ci și modul în care structurăm planul de intervenție pentru clienții noștrii. Obiectivul nostru este ca procesul terapeutic să dureze cât mai puțin ( timpul trece prea repede pentru a sta cu anii intr-un proces terapeutic) și să fie cât mai eficient și cu efecte pe termen lung.


Pe scurt, pe lângă terapia combinată, în cele mai multe cazuri, cu neurofeedback, cu realitatea virtuala sau fotobiomodularea, cu tehnici de hipnoza, sugestiologie, mindfulness etc., clienții noștrii capătă și o altă perspectivă asupra vieții lor, evoluând atât personal cât și profesional.


De ce?


Deoarece noi îi conducem către creștere, către evoluție. Nu ne mulțumim doar cu normalitatea, vrem mai mult pentru ei, vrem excepționalul. Așadar, uneori pornim de la un nivel scăzut de funcționalitate și da, ajungem la un nivel normal de funcționalitate insă nu ne oprim aici, mergem mai departe și facem să atingem succesul.

Aceștia suntem noi, echipa Living Psychology.


Suntem diferiți? Cu siguranță.

Dacă sunteți curioși să vedeți un alt mod de a lucra psihoterapie vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul.
SOCIAL MEDIA


CONTACT

Aida Ivan - owner

+40 744 586 706

6 views0 comments

Comments


bottom of page