top of page

Cel mai bun parchet stratificat este cel care te cheamă acasă!

În încăpere se simte o prezență caldă și prietenoasă care te îmbie la relaxare. Este mirosul lemnului, acest parfum ce ne aduce aminte de zilele de vară petrecute la țară sau de vacanțele montane. Sau, poate, este mirosul dușumelei din lemn din casa bunicii care răspundea pașilor tăi de copil cu un scârțâit ca un cântec de leagăn.


Sub picioare, o senzație catifelată, care atenuează fiecare pas, conferă confort și rafinament. Acesta este parchetul stratificat, alegerea cea mai bună pentru a-ți crea un spațiu de locuit confortabil și elegant.


Dincolo de poveste, de ce să alegi parchet stratificat pentru casa ta?


Dacă visezi la o casă cu atmosferă caldă și primitoare, alegerea unui model parchet stratificat de calitate premium este cea mai bună opțiune. Dincolo de frumusețea sa vizuală și textură catifelată, parchetul stratificat este o opțiune de durată și profund estetică pentru casa ta.

Doar să îți enumerăm câteva avantaje:


E din lemn ecologic și sănătos.

Poate fi montat peste sisteme moderne de încălzire în pardoseală.

Are o estetică deosebită, fiecare placă e unică prin viața lemnului.

Poate fi recondiționat în mod repetat, în funcție de stratul de uzură.

Majoritatea modelelor vin gata finisate și economisești timp în montaj și chiar bani.

Dăinuie peste generații și are o poveste de spus în timp.


Ce este parchetul stratificat și din ce e confecționat?


Parchetul stratificat este realizat dintr-un strat de uzură din lemn nobil și unul sau mai multe straturi suport din esență mai moale precum brad sau mesteacăn. Stratul de uzură este din esențe variate de lemn, atât autohtone, cât și exotice. Dacă optezi pentru un model autohton, iar recomandarea noastră se îndreaptă, de multe ori, către esența de stejar.


Aceasta pentru că e cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa, stejarul conferă o nuanță naturală și elegantă oricărui spațiu, fiind în același timp extrem de versatil, potrivindu-se cu diverse stiluri de design interior.


Stratul de uzură, un aspect important


Un alt aspect important la alegerea unui parchet stratificat este grosimea stratului de uzură. Acesta este factorul care determină durabilitatea parchetului, durata de viață (de cate ori se poate refinisa), precum și capacitatea sa de a rezista la zgârieturi sau lovituri. Recomandarea noastră este să optezi pentru un parchet cu o grosime mai mare de 3 mm, care îți va oferi un echilibru perfect între durabilitate și estetică.

1 strip - cu apect de dușumea, versus 3 strips – în ”dulcele stil clasic”


În ceea ce privește modelele, poți alege între parchetul din lemn stratificat 1 strip cu aspect de dușumea, care creează iluzia unei pardoseli monolit și aduce un plus de autenticitate oricărei încăperi, și modelul 3 strips, cu aspect clasic, care este perfect pentru o varietate de stluri de design inerior.


Un parchet stratificat cu personalitate, făcut manual de meșteri parchetari italieni.


Însă, dacă îți dorești cu adevărat un parchet de calitate superioară și cu o estetică absolut deosebită, recomandarea noastră este parchetul triplu stratificat, cu 22 de straturi de finisaj, care este cu adevărat unic. E confecționat cu migală de meșteri parchetari italieni. Și toți știm că italienii sunt remarcabili în design.

Acest tip de parchet este extrem de rezistent, grație straturilor de finisaj, fiind rezistent chiar și la incidente frecvente, precum vin vărsat sau alte băuturi colorate. Aspectul său rămâne neschimbat de-a lungul anilor, în ciuda traficului intens sau a altor factori externi. Aceste 22 straturi de finisaj nu doar că îi conferă un aspect estetic deosebit, dar îl și protejează împotriva deteriorării, asigurându-te că vei avea un parchet frumos și durabil în casa ta pentru mult timp.


Alegerea unui model de parchet stratificat de calitate premium este, fără îndoială, o investiție în calitatea vieții tale și a familiei tale. Acesta nu doar că îți transformă casa într-un spațiu cald și primitor, dar îți oferă și siguranța unei investiții durabile, care te va bucura pentru mult timp de acum încolo. Dar, mai bine, în loc să îl lăudăm, vin-o în showroom să te convingi cu toate simțurile, dar mai ales cu sufletul și să îl alegi pe cel care te cheamă acasă.


Ne găsești pe strada Fântânica nr. 14, sector 2, București.



8 views0 comments
bottom of page