top of page

3 modele de parchet deosebite

3 modele de parchet deosebite


Mi-am făcut misiune din a aduce cel mai frumos și durabil parchet din lemn în casele românilor, un parchet deosebit pe care îl merită. Pentru că începe sezonul renovărilor, mi-am propus să vă recomand 3 modele de parchet speciale. Bineînțeles, din lemn.


Aici sunt 3 modele deosebite, fiecare cu caracteristici unice care îmbogățesc orice spațiu:


Parchetul dublu stratificat Curb 10 se remarcă prin tăietura sa curbată, inspirată din frumusețea naturii. Fabricat din stejar de înaltă calitate, oferă durabilitate și un aspect vizual dinamic, fiind compatibil și cu încălzirea în pardoseală. Este un tip de parchet pe care îl găsiți la noi.Parchetul stratificat cu 22 de straturi de finisaje reprezintă apogeul luxului și eleganței. Realizat de meșteri italieni, acest parchet triplustratificat aduce un echilibru între tradiție și inovație, oferind o protecție superioară și o paletă de culori superbe.
Parchetul Versailles, inspirat de rafinamentul palatului cu același nume, este un omagiu adus eleganței clasice. Fabricat din lemn masiv de stejar, fiecare panou este asamblat manual, transformând orice încăpere într-un spațiu nobiliar.
Aceste trei modele - Curb 10, stratificat cu 22 de straturi și Versailles - sunt doar trei dintre modelele și stilurile de parchet pe care le recomand acum, ca etalon a ceea ce consider drept parchet deosebit în materie de pardoseli. Și, pentru că ne dorim pardoseli premium, durabile în casele voastre, acest modele sunt estetice și trainice.


V-ar plăcea să le montați în casă? Sunt aici să vă ajut cu detalii.


Articol oferit de Georgiana Enache, Alma Parchet19 views0 comments

Kommentare


bottom of page