top of page

Roxana Guzu aduce Cursul de Makeup Therapy în Timișoara și Brașov

12 ian. 2024

Roxana Guzu aduce Cursul de Makeup Therapy în Timișoara și Brașov

28 Ianuarie 2024, Timișoara / 20 Ianuarie 2024, Brașov


Roxana Guzu, cunoscută pentru expertiza sa ca Makeup Therapist și Face Yoga Trainer, va susține în ianuarie cursul de Makeup Therapy în două orașe importante din România: Timișoara și Brașov.

După succesul înregistrat anul trecut la București, Roxana promite participantele un curs interactiv și plin de energie pozitivă. "Cursul nostru de grup este mai mult decât învățarea tehnicilor de machiaj; este despre conectare, despre împărtășirea feedback-ului autentic și despre râs", explică Roxana.


Programul cursului este conceput să ofere o zi de relaxare și o pauză de la rutina zilnică, oferind participantelor șansa de a se reconecta cu sinele lor și de a explora latura lor feminină. "Transformarea începe cu tine", afirmă Roxana, încurajând femeile să se redescopere și să își acceseze frumusețea interioară.


Cursul include o serie de tehnici și practici inovative:

Tehnica de citire a feței pentru a reflecta starea de spirit și personalitatea.

Practica cu oglinda pentru identificarea și evidențierea trăsăturilor naturale.

Machiajul rapid de 15 minute, care rezistă pe întreaga zi.

Diverse tehnici de machiaj, inclusiv eyeliner, machiaj monocrom, conturare și highlighter, aplicarea corectă a blushului, și tehnici pentru buze și sprâncene.

Evenimentul promite să fie o ocazie unică pentru femeile care doresc să își îmbunătățească abilitățile de machiaj, să învețe despre auto-îngrijire și să se conecteze cu alte femei cu interese similare.


Detaliile evenimentului sunt următoarele:

📍 Timișoara, 28 ianuarie 2024, ora 11:00 AM

📍 Brașov, 20 ianuarie 2024, ora 11:00 AM

Pentru mai multe informații și înscrieri,o puteți contacta pe Roxana Guzu la 40 766 664 965

bottom of page