top of page

mar., 30 ian.

|

București

Workshop inteligență artificială: Transformă "NU"-ul în "DA" - Crește-ți vânzările folosind AI

Învață structura prompt-urilor RELIC si HWC pentru a genera de 2 ori mai repede: - Informații despre competiție și identificarea celor mai profitabile produse/ servicii. - Nevoile, provocările și modurile de abordare potrivite tipului de client specific business-ului tău. - Mesaje personalizate

Registration is closed
See other events
 Workshop inteligență artificială: Transformă "NU"-ul în "DA" - Crește-ți vânzările folosind AI
 Workshop inteligență artificială: Transformă "NU"-ul în "DA" - Crește-ți vânzările folosind AI

Time & Location

30 ian. 2024, 18:30 – 20:30

București, Strada Clucerului 44, București 011366, Romania

Guests

About the Event

Te invit marți 30 ianuarie la workshopul “Transformă „NU”-ul în „DA” – Crește-ți vânzările folosind inteligența artificială” pentru a-ți crea strategia AI pentru 2024 care te ajută să transformi activități care te costă 4-5 ore din timpul tău sau al angajațiilor tăi, în activități de 40 sau 50 de minute.

Accelerează-ți business-ul și descoperă în numai 2 ore prin exerciții practice cum folosind structura prompt-urilor RELIC si HWC vei genera de 2 ori mai repede:

- Informații despre competiție și identificarea celor mai profitabile produse/ servicii ale lor. - Nevoile, provocările și modurile de abordare potrivite tipului de client specific business-ului tău. - Mesaje personalizate folosind cuvinte cheie specifice tipologiei lui pentru a-ți crește rata de răspuns. - Mesaje inedite de a face follow-up. - Conținut personalizat scris sau vizual (imagini sau video) pentru a-ți promova produsele și serviciile. - Campanii de Email-uri și social media. - Cum să promovezi business-ul în alte țări folosind tool-uri care crează conținut în orice limbă.

Vei pleca cu:

1. Claritate în ceea ce înseamnă inteligența artificială și cum să o implementezi la tine în Business. 2. Idei inovative, adaptabilitate la schimbări, rapiditate în luarea deciziilor. 3. Bune practici și aspecte de evitat pentru a crea o strategie de aplicare profitabilă. 4. Tool-urile și instrumentele potrivite modelului tău de business. 5. Exemple concrete cu aplicabilitate practică. 6. Listă de tool-uri pe care să le folosești.

Te aștept să te înscrii la numărul de telefon 0723 920 515 sau pe www.dynamic-connections.eu.

Data: Marți, 30 ianuarie 2024 | orele 18:30 - 20:00 

Adresa: Vila DBC, strada Clucerului, Nr.44, sector 1, București 

sau online - ZOOM

Fee participare: 250 RON (Include sesiune ulterioară de implementare strategie AI)

This event has a group. You’re welcome to join the group once you register for the event.

Share This Event

bottom of page