top of page

joi, 26 mai

|

Bucharest

Managementul stresului

Registration is closed
See other events
Managementul stresului
Managementul stresului

Time & Location

26 mai 2022, 09:00 – 11:00

Bucharest, Bucharest, Romania

About the Event

Dacă vei continua viața ca și până acum, fără schimbări în ceea ce privește prioritățile tale, te gândești că stresul se va reduce de la sine?    

Trăim într-o lume în care acțiunile noastre personale și profesionale sunt dictate de alții, de multiplele urgențe personale și profesionale care nu se termină niciodată. Avem cumva cu toții mai multă grijă de ceilalți și paradoxal, deși fiecare se concentrează pe prioritățile altora, nimeni nu are timp și pentru noi. Ne lăsăm pe plan secund, pentru atunci când vom avea mai mult timp. Iar stresul este o constantă în viața noastră, resimțit din ce în ce mai acut la nivel social și individual.   

Ei bine, în primul rând, te invit să afli cum poți reacționa atunci când apar factorii de stres, cum te poți relaxa în adevăratul sens al cuvântului (pentru că de multe ori ceea ce numim relaxare ne produce, paradoxal, și mai mult stres).  Apoi, prin intermediul matricei priorităților, vei afla cum să organizezi agenda zilnică în așa fel încât să previi apariția stresului.    Gestionarea timpului și implicit a stresului face parte din arsenalul oamenilor de succes, ține de self leadership și deschide calea dezvoltării spro versiune în continuă îmbunătățire a sinelui.    

Pentru că stresul nu mai are impact major asupra ta atunci când tu devii prioritatea 0 a vieții tale.    

Cui i se adresează seminarul?

 • Celor copleșiți de responsabilități;
 • Celor care înțeleg că o viață plină de stres este ca o bombă cu ceas;
 • Celor care vor să învețe să spună NU;
 • Celor care vor să-și gestioneze timpul personal și profesional pentru a lăsa loc pasiunilor și viselor lor.

Acest seminar NU este pentru tine dacă:

 • Știi să reacționezi în situațiile stresante care apar în viață;
 • Știi să gestionezi conflictele cu cei din jur;
 • Consideri că nu se poate trăi fără stres și ești convins(ă) că nu ai cum să îl elimini;
 • Nu ești interesat(ă) de echilibrul personal și profesional.

Cu ce pleci acasă de la seminar?

 • Indicii clare despre ce pot face pentru a se relaxa;
 • Tips&tricks pentru utilizarea matricei priorităților, parte din managementul timpului, acel instrument pe care să-l folosești, zilnic, pentru eliminarea stresului;
 • Momente WOW care te vor însoți pe mai departe în drumul către tine;
 • O listă cu recomandări bibliografice suport pentru a reacționa la factorii de stres.

Dacă ești conștient(ă) că ai nevoie de o schimbare în viața ta, te invit la acest seminar extrem de interactiv, în care să afli ce poți face concret pentru a nu mai lăsa stresul să te copleșească.    Vestea bună este că se poate și că depinde de tine!

Despre Speaker: 

Cătălina Duțu, EMBA   Cătălina are licență în Marketing și titlul de Executive MBA (Cotrugli Business School). 

Experiența de peste 20 de ani, din care peste 10 ani în top management, în mediul antreprenorial, timp în care a coordonat proiecte naționale și internaționale (consistente de până la 5 mil euro), au determinat-o să facă în urmă cu aproape 6 ani pașii spre propria afacere în consultanță de afaceri și training. 

Toate acțiunile ei, cursurile pregătite, au în centru gândirea pozitivă, nevoia de transformarea în bine a oamenilor și societății în ansamblu prin dezvoltarea unui mediu antreprenorial de succes. 

Punctul forte al Cătălinei este înțelegerea business-urilor la nivel macro și al oamenilor în întreaga lor complexitate.  Cursurile susținute sunt: Managementul timpului, Managementul banilor și Leadership. De asemenea, pentru a planta semințe sănătoase pe termen lung, a conceput cursuri de Educație financiară și Educație antreprenorială pentru copii.

Share This Event

bottom of page