top of page

mar., 26 mar.

|

București

DBCMembersMeeting#3

Avem plăcerea să vă invităm la a treia ediție a întâlnirii membrilor Dynamic Business Connections, un eveniment excepțional ce va avea loc pe 26 martie 2024, ora 9:00, la English Bar, Intercontinental Athenee Palace Bucharest, Strada Episcopiei 1-3.

Registration is closed
See other events
DBCMembersMeeting#3
DBCMembersMeeting#3

Time & Location

26 mar. 2024, 09:00 – 12:30

București, 1-3, Strada Episcopiei, București 010292, Romania

About the Event

Cu mare plăcere vă adresăm invitația de a participa la a treia ediție a întâlnirii membrilor Dynamic Business Connections -#DBCMembersMeeting, un eveniment ce urmează să se desfășoare în data de 26 martie 2024, de la ora 9:00, la English Bar, în cadrul Intercontinental Athenee Palace Bucharest, Strada Episcopiei 1-3. 

Aceast eveniment este o ocazie bună de a vă extinde rețeaua de contacte într-un cadru profesional și inspirațional. Întâlnirea de luna aceasta vă va oferi șansa de a participa la sesiuni de networking cu un impact semnificativ asupra dezvoltării dumneavoastră profesionale și personale. 

Suntem onorați să anunțăm prezența a doi distinși invitați speciali: 

- Teodor Ghiță, recunoscut actor, scenarist și fost concurent în emisiuni precum Românii au Talent si IUmor, va împărtăși cum putem utiliza tehnicile de teatru și scenă pentru a ne îmbunătăți performanța în mediul de afaceri; 

- Cristina Turnagiu Dragna, Director de Comunicare la Canal 33 România, ne va oferi perspective valoroase despre importanța etichetei și protocolului în lumea afacerilor și dincolo de aceasta. 

Organizat pentru comunitatea #DBC, dar deschis și pentru alte persoane interesate de un schimb de valori profesionale și personale, evenimentul este o platformă ideală pentru a vă inspira și a vă conecta cu lideri și profesioniști din diverse domenii. 

Participarea la acest eveniment reprezintă o investiție în dezvoltarea dumneavoastră, cu o taxă de acces de 120 de lei, membrii DBC beneficiind de o reducere specială. 

Deoarece avem doar 30 de locuri disponibile, vă rugăm să confirmați prezența până la data limită de 25 martie 2024. Detaliile de înregistrare și informații suplimentare sunt disponibile contactându-ne la adresa de email office@dynamic-connections.eu. 

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim, să împărtășim idei inovative și să creăm împreună o experiență memorabilă de networking și dezvoltare. 

La Dynamic Business Connections, credem în puterea conexiunilor pentru a stimula succesul reciproc într-o lume în continuă schimbare și evoluție.

Share This Event

bottom of page