top of page

joi, 25 apr.

|

Webinar

Crește-ți Business-ul folosind LinkedIN și Sales Navigator

Ești pregătit/ă să introduci LinkedIn-ul în funnel-ul tău ca să-ți crești rețeaua de clienți și vânzările? Dacă da, miercuri pe 24 Aprilie 2024 începând cu ora 19:00 avem plăcerea de a te invita la Vila DBC la workshopul "Navighează cu success pe LinkedIN: Workshop pentru creșterea vânzărilor" .

Registration is closed
See other events
Crește-ți Business-ul folosind LinkedIN și Sales Navigator
Crește-ți Business-ul folosind LinkedIN și Sales Navigator

Time & Location

25 apr. 2024, 09:00 – 10:30

Webinar

Guests

About the Event

Ești pregătit/ă să introduci LinkedIn-ul în funnel-ul tău ca să-ți crești rețeaua de clienți și vânzările?

Joi pe 25 Aprilie 2024 începând cu ora 09:00 am plăcerea de a te invita Online pe Zoom la workshopul "Creșteți vânzările folosind LinkedIn și Sales Navigator" unde îți voi arăta cum această platformă îți va ușura munca și te va duce mult mai rapid la prospecții tăi pe care să îi transformi în clienți.

În cadrul workshop-ului vei învăța: - Să creezi profilul clientului B2B și B2C - Să setezi filtrele pentru a căuta prospecți potriviți profilului tău de business - Să-ți generezi o listă de contacte și/sau companii folosind motorul de vânzări a LinkedIn: Sales Navigator - Să topești gheața primei interacțiuni trimițând mesaje de conectare cu prospecții aleși - Să faci follow-up care să te ajute să te diferențiezi în piață

Din acest training vei pleca cu strategii practice pe care le poți aplica imediat în activitatea ta pentru a-ți genera constant clienți și vânzări.

Înscrie-te la workshop!

Data: 25 Aprilie 2024 Ora: 09:00 - 10:30 Unde: ONLINE: ZOOM Taxă participare: 1 oră și 30 de minute din timpul tău!

Doar 20 de locuri disponibile.

Share This Event

bottom of page