top of page

Detalii ofertă

Situat în cadrul hotelului InterContinental Athénée Palace, restaurantul Roberto's te întâmpină în fiecare lună cu un brunch exclusivist, ce îmbină cu măiestrie opulența culinară cu rafinamentul locației.


Brunch-ul este meticulos conceput pentru a satisface cele mai exigente gusturi, prezentând o selecție de delicii gourmet care evidențiază cele mai bune ingrediente și tehnici culinare, perfect complimentate de o selecție premium de băuturi.Delicios până la cele mai mici ingrediente


Te invităm să pătrunzi în universul InterContinental Athénée Palace și să descoperi specialități culinare care explorează atât moștenirea românească, cât și farmecul influențelor din întreaga lume: de la preparate din pește, carne și salate îmbogățite cu arome locale și internaționale, la un bogat asortiment de produse de charcuterie și brânzeturi. Descoperă stațiile de gătit live și de pregătire a fripturilor și încheie ospățul cu o gamă irezistibilă de deserturi rafinate.


În cadrul elegant al restaurantului Roberto's fiecare detaliu este atent gândit pentru a crea un refugiu de liniște în mijlocul aglomerației urbane. Astfel, alături de experiența culinară deosebită și de servirea de cinci stele, muzica live completează atmosfera pentru o după-amiază perfectă de relaxare.


Ediții speciale


Sărbătoriți Dragostea în Februarie: Pe 25 februarie sărbătorim dragostea la un brunch tematic de Dragobete, unde onorăm romantismul și tradițiile românești ale iubirii printr-un festin de excepție.


Bun venit Primăverii în Martie: Pe 24 martie, ne bucurăm de culorile și aromele vibrante ale primăverii cu o ediție specială de brunch care celebrează sosirea noului sezon.

Un festin în familie


La Roberto's, credem în crearea unor momente de neuitat pentru întreaga familie. Astfel, copiii sub 6 ani mănâncă gratuit, iar copiii sub 12 ani beneficiază de o reducere de 50%, făcând brunch-ul de la Roberto's destinația perfectă pentru întâlniri de familie și ocazii speciale de sărbătorit.


Pachet Brunch începând de la 300 lei


Duminica, 24 Februarie și 25 Martie, între 13:00-16:00


Pentru rezervări și informații, vă rugăm să ne contactați la +40 731 305 777 | buhap.info@ihg.com
DBC Member

InterContinental Athénée Palace

Situat în cadrul hotelului InterContinental Athénée Palace, restaurantul Roberto's te întâmpină în fiecare lună cu un brunch exclusivist, ce îmbină cu măiestrie opulența culinară cu rafinamentul locației.

InterContinental Athénée Palace
bottom of page