top of page

The Voice of Power

The Voice of Power

Coaching

The Voice of Power este o companie de coaching și mentoring dedicată antreprenorilor, axată pe dezvoltarea abilităților de public speaking și îmbunătățirea vizibilității de business. Misiunea sa este susținerea oamenilor de afaceri în crearea unei imagini și a unui mesaj de impact, care să îi ajute în creșterea conversiei din aparițiile publice și generarea de noi oportunități de vizibilitate. Având clienți pe plan internațional din țări precum SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia, Australia și nu numai, ghidarea oferită este una extrem de personalizată, ce pune omul în centrul strategiei de brand și comunicare, îmbinând skill-urile de public speaking cu elementele de antrenament vocal și performance, pentru a genera o prezență de neuitat.

 

Principalele valori și skill-uri cultivate prin The Voice of Power sunt: autenticitatea, ușurința și elocvența în comunicare, încrederea în sine, dinamizarea publicului și menținerea atenției acestuia, construirea unei imagini memorabile, ce reprezintă valorile companiei, valorificarea personalității fiecăruia și libertatea de expresie.

 

Programele de coaching și mentorat au formate diverse, de la membership-uri, cursuri, mastermind-uri, workshop-uri de grup sau 1:1 coaching, în funcție de necesitățile fiecăruia, atât în format online, cât și fizic. 

 

Meet your coach: Ziza Natur - muzician, speaker și performer cu experiență scenică de peste 22 de ani. Are atât experiența profesională (muzică, teatru, performance, public speaking, radio și televiziune), cât și pregătirea academică (studii de teatru, jurnalism, muzică și public performance) necesare pentru a oferi instruirea completă necesară unei persoane ce urmează să se prezinte în fața unui public.


CONTACT: Ziza Natur


Email:


Telefon:


Instagram LinkedIn

 

bottom of page