top of page

SPEAKING CONCEPT

SPEAKING CONCEPT

Cursuri și consultanță

O comunicare bună nu ar trebui să fie un atribut al unei minorități privilegiate de oameni, ar trebui să fie un atribut al majorității. Orice bărbat sau femeie care poate adăuga valoare societății noastre ar trebui să învețe cum să fie un bun comunicator, pentru a fi înțeles de ceilalți, pentru a avea un impact, de fapt.”

Și misiunea Speaking Concept este să aducă această valoare în viețile oamenilor, astfel încât să poată fi buni comunicatori. Să aibă încredere în ei, mesaje clare, de impact pe care să le livreze ca adevărații profesioniști în comunicare. Fie că vorbim despre afaceri, politică sau orice alt domeniu, pentru că de fapt, tot ceea ce facem înseamnă comunicare, iar nevoia de a stăpâni acest aspect al vieții noastre este esențial, nu opțional.


Deci, pornind de la acest vis, Mădălina Samoilă a fondat „Speaking Concept”. Un concept unic, menit să redefinească pentru mulți oameni, ideea de comunicare. Cursuri și consultanță, concepte de producție video, de fapt o serie de soluții personalizate pentru fiecare client, în funcție de nevoia, personalitatea, istoricul, profesia și experiențele din trecut.


Mădălina a construit acest concept fiind ajutata de mulți ani de experiență în televiziune și comunicare publică.


Ea pregătește oameni care lucrează în afaceri publice, politicieni, manageri, antreprenori. Într-un cuvânt, oamenii gata să evolueze și să fie foarte buni atunci când vorbesc. De fapt ce înseamnă foarte buni? Un om bun în discurs este, în opinia ei, un om care se concentrează pe ceilalți și pe impactul pe care îl pot aduce în viețile lor, un om căruia îi e ușor să fie coerent, clar, cu o structură a mesajului care să nu plictisească, un om care emană încredere și profesionalism prin tot ceea ce este, înainte să deschidă gura să vorbească.


Asta ”predă” ea și tot acest know-how a venit după 12 ani de vorbit în fața camerei de filmat, a oamenilor , a telespectatorilor, după ce am intervievat sute, chiar mii de oameni, după multă muncă sub presiune, în condiții de stres în care am relatat sute de transmisiuni în direct, zeci de ore de emisiuni live și înregistrate, sute de reportaje pentru televiziune și presa scrisă, la începutul carierei sale.Persoană de contact: Mădălina Samoilă


Website: www.madalina-samoila.com

Facebook: Madalina Samoila

Instagram: speaking_madalina

bottom of page