top of page

Roxana Guzu

Roxana Guzu

Makeup Therapist și Yoga Face Trainer

Roxana Guzu, care este Makeup Therapist și Yoga Face Trainer, a învățat din anul 2017, să-și poarte stilul de viață la un nivel superior celui de dinainte.


Haideți, să-i cunoaștem puțin activitatea profesională de până acum.


Din anul 2013 este prezentă ca și makeup artist în industria media de fashion, televiziune, videoclipuri și editoriale, din anul 2017 susține și cursuri de terapie prin machiaj și din acel moment, devenind Makeup Therapist, iar din anul 2021 este certificată ca și Yoga Face Trainer. Lumea machiajului i-a oferit puterea de a fi EA, de a se exprima și de a-și pune amprenta în terapia prin machiaj, fiind întotdeauna atrasă de stilul frumos. 


Își dorește să vadă femeile că se machiază cu stil și că știu să-și adopte machiajul potrivit pentru momentul din zi.


Pe lângă cursurile personalizate de terapie prin machiaj, pe care le susține 1 la 1 și unde învață femeile să-și redescopere sinele și să-și scoată frumusețea de la interior la exterior, a creat și un grup privat pentru femei, unde seară de seară, la ora 21.30, timp de 10-15 minute, își antrenează mușchii faciali, cu ajutorul tehnicilor de masaj și Yoga Face.


Prin aceste antrenamente tenul își recapătă tinerețea, devine mai ferm, mai hidratat, stimulează sistemul limfatic, diminuează ridurile, îmbunătățește circulația, ajută la reducerea pungilor de sub ochi și multe alte beneficii.


Roxana se descrie ca fiind autentică și tot ce face ea, este să transmită că orice femeie este specială și este autentică, și dorește ca prin această modalitate, să ajute cât mai multe femei să-și recapete tinerețea, vitalitatea și tonicitatea, iar tenul lor să arate mai tânăr și mai luminos și să învețe să-și aplice machiajul ușor.


CONTACT: Roxana Guzu


Email: hello@roxanaguzu.ro


Telefon: +40 766 664 965


Website Facebook Instagram


bottom of page