top of page

Magda Lemnaru

Magda Lemnaru

Professional Certified Coach, Consultant și Trainer

După 15 ani+ de muncă în mediul corporatist (banking, automotive, energy), în care am ocupat poziții de execuție și de conducere, cu peste 12.000 ore de training livrate și peste 600 ore coaching și consultanță, mi-am dorit să contribui, dintr-o altă poziție, la ceea ce înseamnă reala schimbare a perspectivei umane.


Acest deziderat nu se putea împlini din poziția de angajat, deși acest statut aducea multe avantaje. Am demisionat și am purces pe drumul antreprenoriatului.

Nu aș fi avut curajul de a o face dacă schimbarea nu s-ar fi produs deja în mine, cu ceva ani în urmă. Decizia finală a fost alegerea înscrierii în cea de-a două școală de coaching, Coach Masters Academy Singapore, un ecosistem complex de învățare, mentoring, creștere interioară, auto-reflecție, ”escavare” în profunzimile ființei.


Acela a fost momentul când am simțit că am căpătat maturitatea și experiența necesare începerii unui alt drum în viața mea, în care să pot fi de folos semenilor, cu adevărat, să fiu mult mai aproape de nevoile și dorințele lor. Da, o reală provocare, dar plină de satisfacții!

Coaching-ul mi-a schimbat viață. La propriu. Mi-a adus împliniri, atât pe plan personal, cât și profesional. M-a adus aproape de mine, de cine sunt, cu umbrele și luminile mele.

Mi-am înțeles toate mecanismele de compensare din ”adultețe”, derivate dintr-un moment tragic al copilăriei mele. Un singur moment, dar suficient de dur încât să producă dezastre ani la rând.


Acum, am învățat să mă bucur de viață, cu tot ceea ce aduce ea.

În prezent, sunt coach certificat ICF (PCC), conduc propria firma de coaching, training, consultanță – Xpress Coaching.Citeste mai mult :


Dynamic Business Connections_Magda Lemnaru (1)
.pdf
Download PDF • 4.09MB

Website: https://xpresscoaching.ro/

40723585850

bottom of page