top of page

IXpr

IXpr

Grow & Glow. Online Business

Sunt creator de business din text și context. Am experiență aproape de o viață de om în scris și pot scrie aproape pe orice temă. Dar în cazul iXpr este diferit. iXpr este mai mult decât un ”subiect”. iXpr e parte din mine și a scrie o descriere seacă despre strategie de conținut, content writing, copywriting, training sau consultanță online ar fi fost ca și cum aș fi rupt, sau cel puțin negat, o parte din mine. Și cred că orice business e parte din antreprenor, din fondator. În orice afacere există un vis, o dorință, o credință. Viața afacerii e profund conectată cu evoluția antreprenorului.

Așa că voi aborda acest despre așa cum e, parte din ce sunt eu. Este un Despre iXpr – real, viu și animat de tot ce se aliniază cu mine, valorile mele, credințele mele, ci nu doar un text care respectă bune practici.


Suntem creatori de business din text și context

Ce oferim?

- Training pentru scriere SEO sau creativă;

- Consultanță content marketing;

- Content Writing;

- Scriere creativă și copywriting.


Valorile iXpr

Am dorit ca valorile iXpr să mă reprezinte și această trans-formare să fie de esență. Pentru că știu că suntem percepții și ce vedem noi poate fi diferit în ochii celorlați, am întrebat clienții vechi care consideră că sunt valorile iXpr și care percep că ar fi valorile mele.


Mă aliniez simplității, am ales primele trei pe care le cred și pe care și ceilalți le văd. Așadar valorile primare ale iXpr sunt ale mele și vice versa:

Umanitate;

Viziune;

Profesionalism.

Interesant să am primă valoare de business umanitatea, dar afacerile cresc oameni și oamenii afaceri, nu-i așa?

Iar umanitatea începe cu noi.


Corina Ștefan

corina@ixpr.ro

https://ixpr.ro


+40 747 955 914

bottom of page