top of page

Gabriela Dura & Ermil Diaconescu

Gabriela Dura & Ermil Diaconescu

Servicii de Coaching

Suntem Gabriela și Ermil, coach-i profesioniști, cu peste 20 de ani de experiență fiecare în roluri de management în corporații și companii mari. Practicăm de aproape 10 ani coaching-ul și am acumulat fiecare dintre noi expertiza a peste 1.000 de ore de coaching livrate – atât individual, cât și coaching de echipă și de grup.


https://www.linkedin.com/in/gabriela-elena-dura-116b05a/

https://www.linkedin.com/in/ermil-mihai-diaconescu/


În 2023 am lansat împreună Wise Leadership Works – un program de 12 luni, dedicat managerilor și antreprenorilor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de leadership, pentru a obține rezultatele dorite împreună cu echipele lor.


Bazat pe coaching de grup, acest program s-a bucurat de succes și apreciere din partea participanților pentru că aduce împreună persoane cu provocări reale, care au ocazia să descopere perspectivele diferite ale altor lideri care au întâmpinat provocări similare, să se îmbogățească cu ele, să capete o înțelegere mai amplă asupra lucrurilor și chiar să-și facă noi prieteni.


Ce aduce Wise Leadership Works?

- Sesiuni interactive, dinamice, cu aplicabilitate practică

- Un spațiu sigur pentru a vă împărtăși provocările, pentru a găsi înțelegere și ghidare


În plus, oferim programe de coaching personalizate pentru acei lideri care își doresc să performeze mai bine împreună cu echipele lor.


Leadership Coaching

Executive Coaching

Team Coaching

Website: https://www.gabriela-elena-mech.com/#learn

bottom of page