Elena Găgenel

Consultanță Financiară

Elena Găgenel

Mă numesc Gagenel Viorica-Elena, sunt consultant financiar in cadrul companiei Metropolitan Life. Mi-am luat un angajament urias de a fi alături de oameni zi de zi și de a crea o relație de încredere,căci Grija mea este ca ei sa nu aibă griji! Sunt un Super Erou al Protecției,iar eu va pot ajuta să navigați prin noua realitate pentru ca o asigurare de viață completă vă eliberează de toate grijile! Pun accent pe relatia consultant-client si pe seriozitatea,punctalitatea si daruirea dec care am dat dovada timp de 5 ani.


Iubesc activitatea pe care o desfasor si sunt recunoscatoare ca pot fi alaturi de persoanele care sunt deschise la noutate atat in momente nefericite cat si in momente fericite. Produsele pe care le reprezint sunt unice pe piata din Romania,sunt personalizate functie de nevoia fiecarui om. In parte si asta ma face sa merg cu mandrie catre toata lumea pentru a-mi atinge obiectivul, Acela de a-I constientiza si ajuta sa aiba un viitor sigur ,fara probleme.


Istoria Metropolitan Life: Am început acum 150 de ani în America și ne-am angajat să oferim soluții pentru clienții noștri astfel încât aceștia să poată face alegerile importante din viața lor în siguranță și să trăiască fiecare moment la maximum. Cu această misiune ca obiectiv, am ajuns în peste 40 de țări și deținem poziții de conducere pe piețe din Statele Unite ale Americii, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.


În întreaga lume oferim asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor pentru a sprijini clienții într-o lume aflată într-o continuă evoluție. Peste 500 miliarde $ în active administrate care ajută la finanțarea dezvoltării economice Prezenți în aproape 50 de țări ~ 49.000 de angajați la nivel global În România, 2,5 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii Cu peste 20 ani de experiență pe piața locală, compania deservește peste 37.000 de angajați asigurați și peste 185 clienți corporate.


Persoană de contact: Elena Găgenel


Website: https://www.metropolitanlife.ro/asigurari-de-viata/protectia-ta-si-a-familiei-tale/asa-cum-vrei-tu/


LinkedIn: Elena Găgenel+40 771 308 206