top of page

Corina Geanca

Corina Geanca

Tehnici de eliberare emoțională.

Trainer

NLP Coaching

Terapeut in Tehnici de Eliberare Emotionala

Remedii Florale Bach


Dupa cum bine stim terapiile complementare ne sustin in restabilirea echilibrului interior.


In Terapia de eliberare emotionala pe care eu o practic, folosesc cu succes coaching cu programare neuro-lingvistica NLP , tehnici de eliberare emotionala cunoscute sub acronimul EFT si Remedii Florale Bach


In general o boala nu se instaleaza si nu se dezvolta decat atunci cand exista dizarmonie interioara , conflicte emotionale , stres si traume psihice.


In procesul de terapie emotionala , accentul este pus pe suflet, minte , CREIERUL CONSTIENT SI SUBCONSTIENT, emotii , unde se initiaza prima unda de imbolnavire dar si de refacere.


Imbolnavirile sunt generate de tulburari emotionale aparute in urma interactiunii noastre cu ceea ce ne inconjoara, sau in urma unor evenimente prin care am trecut , insa nu am reusit sa ne vindecam si sa ne eliberam in totalitate.


Intre ganduri emotii si boala exista o relatie de cauzalitate si precedenta , adica felul in care gandim si dezechibrele emotionale preced si determina boala fizica prin slabirea sistemului imunitar si a vitalitatii.


Tot ceea ce nu reprezinta o stare de pace , bucurie si iubire , are un efect direct asupra mecanismelor de aparare ale organismului, mecanisme ce incep sa emita semnale. Pe masura ce ignoram aceste semnale , mesajul devine evident si fluctuatiile sufletesti se manifesta prin afectiuni fizice .


Aceste afectiuni sunt defapt ultima forma de manifestare a unei dezordini emotionale profunde.

Gandurile negative , tulburarile emotionale , si modul de viata deficitar, acestea stau la baza dezechilibrelor mecanismelor de aparare ale organismului.


Procesul de terapie emotionala pe care eu il folosesc este o metoda accesibila tuturor, simpla si usor de folosit , si deoarece folosesc tehnici blande si complet nedureroase , eliberarea si vindecarea se produc garantat, aceste rezultate find confirmate de catre clienti intr-un timp relativ scurt , fara sa existe reactii neplacute sau crize de vindecare.


Persoana contact: Corina GEANCA, Manager General E. HARTE CONSULTING+ 40 0785 230 638

bottom of page