top of page

Backstage Production

Backstage Production

Producție evenimente

Backastage Events este companie de producție evenimente. Cu o experiență ce a depășit 25 de ani în industria de evenimente și cu o echipă de producție, formată din peste 30 de angajați în funcții administrative și peste 150 în roluri de creație și producție de evenimente, avem capacitatea de a gestiona, în medie, peste 500 de proiecte anual.


Compania pune la dispozitie urmatoarele categorii de servicii:


1) Backstage Events - îți oferă siguranța că orice tip de eveniment vrei să realizezi, de la conferințe corporate, lansări de produse, festivaluri, concerte, evenimente MICE, guvernamentale și până la targuri si expozitii, vei găsi la noi toate ingredientele necesare pentru crearea și implementarea lui.


2) Backstage Studio - este locul în care magia se întâmplă. Cel mai tehnologizat studio de producție video din România îți oferă posibilitatea să dai viață ideilor tale, indiferent de cât de ireale pot părea la început. In cadrul studioului Backstage Production Group poti produce reclame comerciale, emisiuni TV, lansari de produse de servicii si poti crea orice continut video de exceptie.


3) Backstage Systems - îți oferă posibilitatea de a colabora cu cei mai importanți producători internaționali de echipamente audio-vizuale. Indiferent că vorbim de administrații locale și guvernamentale, instituții de învățământ sau săli de spectacole, avem capacitatea de a realiza soluții de iluminat, scenotehnică și audio-video integrate, funcționale și ușor de utilizat de la consultanta, proiectare, autorizare si pana la implementare.


CONTACT: Lavinia Popescu


Email: office@backstageproduction


Telefon: +40 742 231 040Website Facebook Instagram
bottom of page