top of page

APAN Top Selection
.

APAN Top Selection
.

Dealer Auto

Grupul APAN este Mereu în Mișcare de mai bine de 30 de ani, iar misiunea principală este aceea de a satisface cele mai exigente cerințe în materie de produse și servicii.

APAN Top Selection este rezultatul multor ani de experiență în vânzarea și cumpărarea de automobile noi și rulate. APAN Top Selection a vândut până acum peste 5.000 de automobile din cele 40.000 de automobile vândute de întreg Grupul APAN.


Te asigurăm că ai luat cea mai inspirată decizie, ai libertate de mișcare și de a face față tuturor provocărilor de zi cu zi. De asemenea, misiunea echipei de 10 APAN este aceea de a-ți oferi cea mai bună experiență de achiziție, într-un mediu în care să poți regăsi o varietate de automobile.


Conduși de dorința de a oferi clienților noștri o varietate de oferte, modele, mărci și linii de echipare, toate într-un singur loc, a luat naștere APAN Top Selection. Această divizie își porpune să asimileze tot ce este mai bun, pentru a crește ghidat de valori precum siguranță, încredere, professionalism și transparență în a oferi clienților ceea ce au nevoie: servicii memorabile și soluții de mobilitate.

Echipa APAN Top Selection este prezentă în 5 locații: Brăila, Galați, București, Iași și Suceava. Îți oferim consiliere profesională în alegerea celei mai potrivite mașini.


O selecție importantă de beneficii îți stă la dispoziție:

· Garanție automobil până la 24 de luni

· Automobile verificate și testate

· Kilometraj garantat

· Revizie garantată pentru 10.000 km

· Soluții de finanțare

· Extra avantaje prin intermediul contului de client din portal


Peste 400 de membri fac parte din echipa APAN. Suntem dedicați mobilității în vânzări si întreținere completă pentru cele 10 mărci auto pentru care APAN este dealer autorizat. Dacia, Renault, Nissan, Honda, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, BMW, Volkswagen și Audi sunt mărcile comercializate de Grupul APAN în prezent.


Lucrăm constant în a oferi clienților noștri experiențe unice, de la intrarea în contact cu un consultant, până la momentul unic al livrării, bucuria nemărginită pe care o simt clienții noștri atunci când pornesc în noi călătorii.


APAN Top Selection acordă o atenție deosebită mediului înconjurător, motiv pentru care în 2021 ne-am implicat într-o importantă acțiune de plantare. 2021 a venit cu acțiuni frumoase, pline de soare și zâmbete, pentru că mediul înconjurător are nevoie de fiecare dintre noi.


Contact Person: Alina Baju, Key Account Manager


Website: www.apan-topselection.ro

Facebook: @APANTopSelection

Instagram: @Apan Top Selection

LinkedIn: @APAN Top Selection

+40 749 263 300

bottom of page