top of page

Alma Parchet

Alma Parchet

Distribuitor Parchet

Alma Parchet este o poveste înscrisă în lemn sau alternativa pardoselilor premium. Este o călătorie de la dorința ta de a avea cel mai frumos parchet în casă, la momentul în care deschizi ușa, pășești și ești învăluit de căldura și mirosul lemnului. 


Magazinul Alma Parchet te invită să descoperi parchet din lemn masiv sau stratificat de calitate, pardoseli moderne pentru încălzire în pardoseală precum SPC sau acele trepte personalizate cu care să îmbraci scara casei tale. 


Echipa Alma Parchet este cea care te primește cu un zâmbet și cu profesionalism în magazin, fizic sau online, te consiliază să alegi cel mai potrivit parchet pentru proiectului tău. îl trimite acasă, te ajută să îl adaptezi în mediu și mai apoi îl montează cu grijă pentru tine ca tu să te bucuri când deschizi ușa și să realizezi că parchetul, cel din lemn în special, a transformat casa în acasă. 
Georgiana Enache 

Sunt Georgiana Enache și iubesc lemnul. Și mai mult decât lemnul, iubesc satisfacția clienților noștri după ce noi am livrat și montat o pardoseală deosebită. Aceasta pentru că fiecare pardoseală este deosebită, lemnul aducând propria unicitate în casele românilor. 

Sunt Georgiana Enache și mi-am făcut misiune din a transforma casele românilor în acasă, furnizând și montând cel mai frumos parchet, de calitate superioară, adaptat fiecărei cerințe.


CONTACT: Georgiana Enache


Email: office@superparchet.ro


Telefon: +40 722 858 788Website Facebook Instagrambottom of page