top of page

Parchetul CURB 10 - ca o călătorie în mijlocul pădurii, chiar la tine acasăBine te-am găsit!

 

Poate că nu ai avut ocazia să evadezi în vacanță în ultima vreme, iar acum vreau să te duc într-o altă călătorie, una imaginară care te apropie mai mult de tine și de casa ta. Astăzi, îți scriu pentru a te invita să descoperi o poveste ce pornește din sânul naturii și poate ajunge în inima casei tale. Acolo unde frumusețea se întâlnește cu utilitatea, confortul cu luxul, unde lemnul devine artă, iar căldura, textura și aroma pădurii se transformă într-un parchet atemporal: Parchetul "Curb 10".

 

Parchetul CURB 10 - ca o călătorie în mijlocul pădurii, chiar la tine acasă 

 

Îți amintești acele plimbări prin pădure, când simțeai sub tălpile tale conturul trunchiului de copac, unduirea firescului lemn, acea senzație de autenticitate și de viață? Parchetul "Curb" prinde esența acelei experiențe și o transferă direct în casa ta. Este un model de parchet stratificat cu o grosime de 16 mm, robust prin stratul de uzură de 4 mm de stejar nobil, simbol al trăiniciei și rezistenței.

 

Parchetul "Curb" este confecționat din stejar, cum am scris și un strat de suport din mesteacăn, un lemn cald de foioase, care asigură stabilitatea și durabilitatea pardoselii tale. Această combinație de esențe garantează un transfer optim de căldură pentru încălzirea în pardoseală, transformând fiecare pas pe parchet într-o îmbrățișare caldă, o invitație de a fi bine cu tine în propriul mediu.

 

Numele "Curb" reflectă esența acestui parchet. În modul său unic de a urma curbele proprii și de a îmbina plăcile de lemn într-un mod artistic, parcă poți citi o poveste, te poți vedea pe tine, pe cei dragi, bucurându-se în jurul casei pe acest model de parchet spectaculos, de lux, așa cum meriți.

 

Parchetul  Curb 10 este o declarație de iubire adusă naturii, fiecare detaliu apropiindu-te mai mult de rădăcinile tale. Și da, casa ta e propria rădăcină. Astfel, fiecare fibră de lemn, fiecare nod natural, fiecare nuanță diferită între lamelele de lemn reprezintă un omagiu adus frumuseții naturii pusă în operă în propria casă.

 

Și pentru că înțelegem cât de important este ca acasă să fie despre tine și alegerile tale, parchetul  "Curb" este disponibil într-o varietate de culori, de la alb la gri, de la coniac la tabac, și, bineînțeles, în nuanța naturală a lemnului. Avem și posibilitatea de a personaliza culoarea parchetului conform preferințelor tale, așa cum îți dorești. 

 

Nu mai continui elogiul parchetului Curb 10, ci, mai degrabă te invit să descoperi detalii aici https://www.almaparchet.ro/parchet-stratificat-cu-t-ietur-deosebit-curb-10-clasa-select-p532 

 

Te aștept cu drag la showroom să surprinzi o parte din acest parchet curb de lux, parchetul pe care îl meriți.

 

Georgiana Enache

Fondator Alma Parchet

19 views0 comments

Comentarios


bottom of page