top of page

Idei de amenajare a livingului pentru un spațiu multifuncționalIdei de amenajare a livingului pentru un spațiu multifuncțional, confortabil și cu opțiunile de pardoseală potrivite


Livingul este una dintre cele mai importante camere dintr-o locuință, fiind un spațiu multifuncțional în care ne petrecem mult timp. Este, pentru mulți dintre noi, care locuim în apartamente de bloc vechi, sufrageria în care ne primim oaspeții, spațiul în care petrecem timp în familie, zona de relaxare. Similar bucătăriei, livingul (sau sufrageria) este spațiul în care petrecem cel mai mult timp. Din acest motiv am considerat să vă ajutăm cu repere de amenajare interioară a livingului, indiferent că vorbim despre case sau apartamente mici, sunteți în familie numeroasă sau ești singur. Este un articol documentat să îți venim în ajutor, ca tu să imaginezi pardoseala cea mai frumoasă pentru casa ta în funcție de mediu. Pentru rezultate reușite și case memorabile, noi îți recomandăm să apelezi la un arhitect sau la un designer de interior. Aceasta pentru că amenajarea livingului trebuie să fie atent planificată, luând în considerare nevoile și preferințele fiecărei familii. Cu ajutorul acestui ghid, ne propunem ca voi să găsiți repere, idei și sfaturi pentru a crea un living confortabil și funcțional, indiferent de suprafața disponibilă.


Pregătirea pentru amenajarea livingului

Înainte de a începe amenajarea livingului, este important să realizați un plan detaliat. Evaluarea spațiului disponibil, stabilirea funcționalităților dorite, alegerea stilului de amenajare și cromaticii sunt aspecte esențiale de luat în considerare. De asemenea, este important să țineți cont de particularitățile spațiului, cum ar fi dimensiunea, lumina naturală și configurația. Un sfat important este să valorificați la maximum spațiul disponibil, ținând cont de particularitățile acestuia. De exemplu, dacă livingul este mic și primește puțină lumină naturală, este recomandat să evitați parchetul, pereții și mobilierul în culori închise.


Întreg articolul AICI

Articol oferit de Alma Parchet

9 views0 comments

Comments


bottom of page