Ce inseamna un articol bun pentru tine? Te-ai gandit ce ar insemna un articol bun pentru client? Dar pentru cititor? Pana la urma, cel din urma conteaza si ar trebui sa fie cel dintai in gandul tau cand scrii un articol.
Poate te gandesti ca e simplu sa scrii un articol pentru site. Poate crezi ca tot ce trebuie sa faci este sa stii cate ceva despre ce vrei sa vorbesti si apoi sa incepi sa scrii. Dar, atunci cand te asezi la tastatura, s-ar putea sa ai unele surprize. Clar, procesul poate dura mai mult decat ai fi gandit. Poti chiar sa te impotmolesti in scris pentru ca subiectul, documentarea si ideile nu se leaga intotdeauna. Uneori fara o structura clara incepi sa scrii despre mere si tragi concluzia pentru pere.
Acesta e un scurt ghid pentru scrierea unor articole utile, practice si cu rezultate. Iti va fi de folos mai ales daca scrii pentru client.
Scrierea de articole nu e stiinta nucleara, dar nici lectia de compunere daca vrei sa fii placut de cititori si considerat de Google
De cand ti se aseaza primele idei pentru articol, pana in momentul in care scrii efectiv materialul si il publici poate dura cateva ore sau chiar si zile.
A scrie un articol nu este neapărat stiinta nucleara, dar nici simplu nu e asa cum s-ar crede. Nu in scrisul de masa, nu in articolele pentru client. Sunt etape de parcurs, importante de altfel. Asta daca doresti sa ai un articol bun prin care sa informezi cititorii. Descriem pe scurt ce implica elaborarea unui articol pentru web.
***
Dacă ai nevoie de mai multe informații decât ce găsești aici, am scris ”Convinge-mă cu un articol – ghid de content writing.” Poți cumpăra ghidul de aici.
Intreg articolul: https://ixpr.ro/etapele-scrierii-unui-articol/
Comentarios