top of page

Eliberarea creativității pentru expresivitate, claritate și empatie

De ce să te înscrii la un curs de creativitate? Creativitatea este una dintre cele mai mari resurse. Creativitatea este dincolo de șabloane și template-uri. Creativitatea este înainte de bani și putere pentru că ea le ... creeaza.De ce am ales să fac acest curs – exerciții pentru creativitate, mai degrabă pentru eliberarea creativității? Pentru că am văzut nevoia. Te-am văzut online întrebând sau scriind.

Și poate ți-ai spus că nu ești creativ. Sau, poate, uneori te simți blocat.

Uneori cauți idei pentru textele tale, creațiile tale. Alteori vrei soluții pentru afacerea ta sau… cum să faci lucrurile altfel în propria viață.


Întrebi în stânga, dreapta, după soluții. Și poate îți vin răspunsuri, dar ele nu sunt potrivite ție. Nu sunt creația ta. Și poate simți că ai putea face, crea mai mult.

Așa am ajuns la concluzia… că pot ajuta cu exerciții pe care le fac pentru creativitate – uneori la normă. Pot ajuta mai mult decât dacă ți-aș scrie șabloane pentru postări sau template-uri pentru structuri de articole sau calendare editoriale. Ar fi tot creația mea aplicată de tine și ar fi limitată pentru că ar fi într-un singur domeniu : content.


Așa, prin exerciții, ai putea veni cu ideea ta, punând în lucru propria creativitate, care e diferită de a mea. Aceasta pentru că suntem diferiți, avem meniri diferite. Aceasta pentru că tu ai cunoștințe și experiențe diferite. Și asta e cheia de a aduce valoare în societate, prin diversitatea domeniilor în care putem fi creativi.


Achiziţionează cursul accesând acest link: https://trans-formare.ro/cursuri/eliberarea-creativitatii-pentru-expresivitate-claritate-si-empatie/


3 views0 comments

Comments


bottom of page