top of page

Dynamic Business Connections a găzduit cu succes cea de-a doua ediție a STAND-UP & Speed Networking


Pe 24 Octombrie, Dynamic Business Connections a găzduit cu succes cea de-a doua ediție a STAND-UP & Speed Networking Event, un format unic de eveniment dedicat antreprenorilor și profesioniștilor din business.


Evenimentul a atras peste 70 de participanți entuziaști, care au umplut sala restaurantului La Mama Clubul Țăranului Român, cu scopul de a socializa, de a-și susține favoriții de pe scenă și de a descoperi metode inovatoare de promovare a afacerilor lor.


Scena a fost dominată de 11 antreprenori curajoși care au acceptat provocarea de a-și prezenta afacerile într-o manieră amuzantă și captivantă. Printre acești concurenți se numără:

🎤Georgiana Ghiță, Coach Profesionist certificat de Federația Internațională de Coaching (ICF-ACC).

🎤Nuțu Toader, CEO Neoclinique

🎤Alexandra Crișan, Fondatoare Sensorium Atelier

🎤Adrian Călin, The E-learning Company

🎤Georgiana Tănase, Fondatoare "Fabrica de Emoții"

🎤Relu Gârban, Fondator SMART SYSTEM SECURITY

🎤Cristina Cristache, Fondatoare Blue19byCris

🎤Mihai Stanca, Author, Trainer & Business Mentor at hrup.ro

🎤Andreea Andrei, Fondatoare Unique Cake

🎤Oana Teșoi, CEO at Best Campers.ro SRL

🎤Elena Ștefănescu, Cofondator & arhitect at studio ae


Din această listă impresionantă, trei s-au distins în mod special, clasându-se pe podiumul competiției:


Locul III - Nuțu Toader, CEO Neoclinique

Locul II - Andreea Andrei, Fondatoare Unique Cake

Locul I - Mihai Stanca, Author, Trainer & Business Mentor at hrup.ro


Sesiunile de pregătire și prezentare au fost supervizate de talentatul actor Teodor Ghita, care a avut rolul dublu de trainer și moderator, asigurându-se că evenimentul păstrează o atmosferă vibrantă și energică.


Reacțiile post-eveniment au fost extrem de încurajatoare, mulți dintre participanți exprimându-și dorința de a fi prezenți și la următoarele ediții. Testimonialele oferite, subliniază atât aspectul distractiv al evenimentului, cât și beneficiile networking-ului de calitate.


Dorim să adresăm mulțumiri speciale și lui Daniel Faluvegi și Edi Voicu pentru imortalizarea evenimentului în imagini și clipuri de neuitat. De asemenea, mulțumimile noastre speciale către Business Club că sunt alături de evenimentele noastre în calitate de voluntari.


Ce urmează?


După o astfel de seară de succes, echipa Dynamic Business Connections este deja în plin proces de organizare a următoarei ediții. Vă invităm să rămâneți conectați la activitatea noastră pentru mai multe detalii și surprize.


Pentru mai multe informații despre Dynamic Business Connections și evenimentele viitoare, vă invităm să ne urmăriți și să fiți parte din această comunitate vibrantă de antreprenori și profesioniști.

9 views0 comments

Comments


bottom of page