top of page

Conferința WomEnRISE by DBC

Updated: Mar 14


Conferința WomEnRISE – 3 ediții, peste 250 de participanți, pentru că Există putere în conexiune! Există putere în povești! Există putere în a ne susține reciproc!

 

Echipa Dynamic Business Connections își exprimă recunoștința față de toți cei care au luat parte la cea de-a treia ediție a conferinței WomEnRISE, un eveniment anual dedicat celebrării diversității talentelor și forței caracterului feminin. Desfășurată pe 12 martie 2024 și găzduită de Palatul Cesianu-Racoviță (Artmark), conferința WomEnRISE a strâns peste 250 de participanți de-a lungul edițiilor sale, cu 70 de participanți prezenți la ediția din acest an, demonstrând astfel importanța și impactul crescând al acestei conferințe.

Evenimentul a fost o ocazie de a sărbători diversitatea talentelor și forța caracterului feminin, punând în lumină calități, care dezvoltate, cum ar fi inteligența, determinarea, creativitatea, agilitatea, asertivitatera, sunt piloni de susținere atât la nivel personal, cât și de business.


Sub sloganul "Există putere în conexiune! Există putere în povești! Există putere în a ne susține reciproc!", evenimentul a reușit să creeze un spațiu de dialog deschis și colaborativ.

Așa cum ne mărturisea Silvia Uscov, Managing Partner, USCOV | Attorneys at law, conferința a fost marcată de povești inspiraționale spuse în fostele săli de bal ale Palatului Cesianu-Racoviță, unde participanții, avocați, oameni de afaceri, dar și profesioniști din diverse domenii, au împărtășit experiențele lor unice, subliniind importanța rezilienței, identificarea eșecurilor ca pe oportunități și a criticilor ca pe o reevaluare necesară a activității.

Cei prezenți, vorbitori și participanți, s-au simțit în largul lor și inspirați cât să împărtășească din experiențe personale, corelate cu business, punând accent pe angajamentul comun pentru dezvoltare personala, egalitatea de gen și înțelepciunea de a alege cu grijă partenerii de drum în carieră și viața personală.


Ne bucurăm să recunoaștem contribuția vorbitorilor noștri ale căror discursuri ne-au fost sursa de inspirație și incredere că împreună se poate: Mirela Nemțanu – CEO Hospice Casa Speranței, Roxana Ilinca – CEO TMC Group, Daniela Gavril – Head of Research CBRE Romania, Anamaria Diaconescu – Director Hellenic Romanian Bilateral Chamber of Commerce, Mirela Stere – Human Resources & Internal Communication Executive - Macromex, Laura Dragomir - Brand Strategist, Andreea Vasilescu – CEO Premier Catering, Silvia Uscov - Managing Partner USCOV | Attorneys at law, Key-note speaker Lestat Monroe – Fondator Romanian Diversity Chamber of Commerce și Daniela Palade Teodorescu – Jurnalist, scriitor, trainer și ambassador #WeAreHalf, ale căror intervenții au adus valoare adăugată și inspirație participanților. Moderarea evenimentului a fost realizată cu profesionalism de Anca Mazilu și Cristina Turnagiu Dragna.


Un rol esențial în organizarea și desfășurarea acestei conferințe l-au avut partenerii noștri: A10 by Artmark | Auction House, Premier Catering & Events, Metamorphose, Aqua Carpatica, Nespresso, Franui, Hellenic Romanian Bilateral Chamber of Commerce, Canadian Business Association (CBEX), Romanian Diversity Chamber of Commerce, Spaces. offices | co-working | meeting rooms., Canal 33 Romania, Clubantreprenor.ro, NINE O’CLOCK, VIP (Volunteers for Ideas and Projects), dfVisuals by Daniel Faluvegi, Flori Alese by Aida. Le mulțumim pentru sprijinul acordat și pentru aportul lor esențial la succesul acestui eveniment.


Dynamic Business Connections reînnoiește prin evenimente precum WomEnRISE angajamentul său față de susținerea și motivarea femeilor lider de pe întreg globul. Suntem entuziasmați de perspectivele viitoare și ne dorim să continuăm această călătorie împreună cu voi.


Vă mulțumim tuturor pentru energia și pasiunea voastră, care au contribuit la realizarea unei conferințe memorabile!


Pentru informații suplimentare și pentru a rămâne la curent cu inițiativele noastre viitoare, vă invităm să ne urmăriți pe platformele noastre online și pe site-ul nostru: www.dynamic-connections.eu 


Despre Dynamic Business Connections

Dynamic Business Connections este dedicată conectării profesioniștilor din diverse domenii, facilitând schimbul de idei, dezvoltarea profesională și crearea de oportunități de afaceri semnificative. Prin evenimente precum WomEnRISE, organizația își reafirmă angajamentul de a sprijini și inspira femeile lider din întreaga lume.

 

11 views0 comments

Kommentare


bottom of page