top of page

În Noiembrie, pregătește-te să explorezi minunata insulă Gran Canaria!

15 sept. 2023

Aici, te așteaptă o experiență de neuitat, cu plaje aurii, peisaje spectaculoase și aventuri fascinante.

 

Gran Canaria te cucerește cu plajele sale nesfârșite și cu marea ce strălucește în soarele blând al Atlanticului. Windsurfing, snorkeling sau pur și simplu bălăceală relaxantă, alegerea îți aparține!

 

Gran Canaria te așteaptă cu o mulțime de atracții fascinante:

·       Dunele de Nisip de la Maspalomas: Explorează aceste dune impresionante, care par să fie luate din mijlocul unui deșert, și bucură-te de o plimbare sau de o aventură cu ATV-ul.

·       Parcul Național Garajonay: Descoperă peisajele vulcanice unice ale acestui parc național, unde poți face drumeții și observa flora și fauna locală.

·       Playa del Inglés: Pentru distracție și viață de noapte vibrantă, acesta este locul potrivit, cu o varietate de baruri, cluburi și restaurante.

·       Insulele Mai Palomas: O excursie aici îți oferă oportunitatea de a face snorkeling în apele cristaline și de a admira pești tropicali.

·       Parcul Aqualand Maspalomas: Perfect pentru familii, acest parc acvatic are tobogane, piscine și spectacole cu delfini.

·       Parque de Santa Catalina: Un loc plăcut pentru plimbări, cu grădini frumoase și un teatru în aer liber.

·       Roque Nublo: O formațiune stâncoasă emblematică, perfectă pentru o drumeție cu vedere panoramică asupra insulei.

·       Jardín Botánico Canario Viera y Clavijo: O oază de verdeață, unde poți descoperi numeroase specii de plante.

 

Mai multe detalii AICI
bottom of page