top of page

Original Murano

Accesorii din sticlă de Murano

Original Murano

Oferirea unui cadou poate sa comunice respectul si admiratia pentru o persoana. Nu tot timpul este necesara o ocazie speciala pentru a darui

Pe originalmurano.ro puteți găsi cele mai variate tipuri de coliere, bratari, cercei, inele, simple pandantive sau piese clasice.

Bijuteriile din sticla de Murano, adevarate mici opere de arta create de maestrii sticlari, sunt o imbinare intre putere și fragilitate. Fiecare element de sticlă este unic si transmite energia maestrului sticlar care l-a creat.


Aceste bijuterii, fie ca au in structura lor murine sau aventurin, au devenit o adevărată tradiție de-a lungul secolelor, îmbunătățită și adusă la cele mai înalte niveluri de către artizanii venetieni care concurau între ei și se provocau incercand să compună desene cu cat mai multe detalii.


O bijuterie se poate defini ca fiind un evergreen, care știe să combine simplitatea și eleganța, versatilul prin excelență. De la fata care se îmbracă ștrengărește în tricou și blugi sau cu o rochie usoara de seara care pune in evidenta un decolteu bronzat, pana la femeia care se imbraca într-un taior cu linii serioase dar care trebuie indulcit cu un accesoriu deosebit, sticla de Murano se aseaza impunator si cuminte acolo unde o primesti, atragand privirile si admiratia celor din jur.


Pe scurt, MURRINA IS THE NEW BLACK!


„Nobletea sticlei de Murano. Dincolo de vise...”

Atingeti-le si veti intelege diferenta!


Persoană de contact: Corina Mihul


Website: https://originalmurano.ro/

Facebook: Original Murano

Instagram: originalmurano.ro

bottom of page