top of page

DBC FRIENDS AND PARTNERS

Public·1 member

🚀 Luni: Ziua în care punem bazele succesului în networking pentru întreaga săptămână! 🚀


O nouă săptămână înseamnă noi oportunități de a te conecta, de a învăța și de a crește. Începe-ți săptămâna evaluându-ți obiectivele de networking.


✅Pe cine vrei să cunoști?

✅Ce relații dorești să aprofundezi?

✅Care sunt evenimentele la care ai putea participa săptămâna asta?


Pasul 1: Scrie-ți obiectivele de networking pentru săptămâna aceasta. Fii specific și realist cu intențiile tale.

Pasul 2: Alege cel puțin un eveniment virtual sau în persoană la care să participi. Aceasta este o oportunitate excelentă de a-ți extinde rețeaua și de a învăța lucruri noi.

Pasul 3: Propune o întâlnire de tip one-on-one cu cineva din rețeaua ta cu care ai vrea să te reconectezi sau să aprofundezi relația. Poate fi prânzul, cafeaua de dimineață sau o simplă discuție telefonică.

Bonus: Fii deschis la noi conexiuni. Fie că este vorba de un nou contact pe LinkedIn sau cineva pe care îl întâlnești la un eveniment, fiecare persoană pe care o întâlnești poate avea un impact semnificativ asupra carierei tale.


Luni este momentul perfect pentru a-ți seta intențiile și pentru a face primii pași către o săptămână de succes în networking.


Nu uita, networking-ul este despre construirea de relații valoroase, nu doar despre colectarea de contacte. Investește timp în oameni, și vei vedea cum aceste investiții se vor transforma în oportunități.


Hai să facem din această săptămână o aventură memorabilă în lumea networking-ului! 🌟✨ Dacă ești gata să descoperi cum să faci networking într-un mod care este nu doar eficient, ci și extrem de PLĂCUT, să ne conectăm! Sunt aici să te ghidez pe un drum al networking-ului plin de bucurie și autenticitate. Hai să începem această aventură împreună! ✨

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page