top of page

STAND UP NETWORKING

Dynamic Business Connections a organizat în 30 mai prima ediție a evenimentului “STAND-UP NETWORKING. Battle de speech-uri improvizate. Cu antreprenori, pentru antreprenori.” la Clubul Țăranului Român - LA MAMA, unde 9 oameni de business au acceptat provocarea de a susține în fața publicului extins discursurile pregătite intensiv la workshop-uri într-un mod fun. Situațiile prezentate de cele 9 “găini curajoase”, căci așa le-am denumit, au adunat aplauze dar și râsete multe.

Au participat:
CORINA MIHUL - owner ERGO PRINT
ANDREI DICHER - Specialist în Public Speaking și Trainer în Vânzări
ANA ROȘCA - owner TRADUCE.RE
IRINA CHERRY - owner IRINA PENEA TRUST
NICOLETA ORLEA - Director Fundraising Asociația AUTISM VOICE
DIANA CIOBOTAR - owner INTERACȚIUNE
AIDA IVAN - owner LIVING PSYCHOLOGY
GEORGIANA ENACHE - owner ALMA PARCHET
ANDREEA VASILESCU - asociat PREMIER CATERING

Publicul a ales iar primii 3 finaliști au fost provocați la o altă rundă de stand-up, de această dată - spontană. Cea mai curajoasă și votată găină - ANA ROȘCA owner Traduce.re și Urban Mom Studio, a câștigat un abonament GRATUIT de un an în cadrul comunității de business DBC dar și o ședință gratuită de creare a intro-ului de networking oferită de Eliza Nirlu - fondator The Voice of Power; public speaking & voice coach și strategist de vizibilitate pentru antreprenori.

Pe lângă momentele de stand-up și speed networking, a fost prezent Teddy Necula, Producător și Specialist în Conținut Video care a oferit sfaturi despre cum te poți poziționa și promova prin video content.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Clinicii Stomatologice Smile Design By Dr. Abboud, care a oferit vouchere participanților în valoare de 6000 de RON și pachete cadou cu cele mai calitative produse în materie de igienă orală.

Parteneri media: One Studio Production

Deși nu a fost un eveniment de networking tradițional, a fost bine primit de către participanți, astfel că se va mai organiza și ce-a de-a doua ediție în această toamnă. Dacă îți dorești o experiență unică în care să-ți depășești limitele, te poți înscrie pe lista celor 10 găini curajoase care se vor lupta pentru locul 1 la următoarea ediție.

𝑫𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝒈𝒂𝒛𝒅𝒆:
✅Crina Diculescu este fondator Dynamic Business Connections și consultant de networking, cu experiență în organizarea de evenimente și conectarea oamenilor de peste 10 ani. Ea a folosit cunoștințele dobândite în lucrul cu organizații din întreaga lume pentru a crea o comunitate de antreprenori unită, unde fiecare își aduce propria viziune și expertiză pentru a crește împreună. Din 2019, networkingul a căpătat un chip nou și fresh datorită apariției Dynamic Business Connections.

✅Eliza Nirlu (varianta boring și greu de pronunțat a numelui) sau Ziza Natur (pseudonimul literar și numele de scenă), este fondator The Voice of Power; public speaking & voice coach și strategist de vizibilitate pentru antreprenori, muzician multi-premiat și scriitoare cu experiență scenică de aproape 23 de ani și 8 ani de experiență în marketing. Ea folosește cunoștințele din muzică, teatru, radio, TV, marketing online și offline pentru a sprijini antreprenorii care sunt în business nu doar pentru a face bani, ci și pentru a crea impact și schimba vieți prin ceea ce fac.

bottom of page