top of page

Întâlnirea lunară a comunității DBC

Acolo unde este chimie, nu poate fi nici fizică... este una dintre vorbele pe care Crina Diculescu, fondator al comunității Dynamic Business Connections, o folosește foarte des.
Iar acestă chimie se creează doar în momentul în care ne dăm voie să fim noi înșiși, ea este adevăratul motor care te ajută să creezi parteneriate si conexiuni de business care să reziste în timp.

Cu această viziune în minte, pe 10 iulie, am organizat întâlnirea lunară a membrilor DBC la Vila DBC (str. Clucerului 44), unde am avut parte de o surpriză plăcută, deoarece am avut și 5 invitați care au dorit să vadă ce înseamnă să faci parte dintr-o comunitate dinamică.

Pentru că DBC este o comunitate despre oameni și pentru oameni, am ascultat nevoile membrilor noștri și am pus în practică cele mai importante cerințe ale lor:
- Diversitate când vine vorba de interacțiune, așadar le-am prezentat calendarul de evenimente pentru toamnă-iarnă 2023.
- O expunere mai mare, așadar am dat startul Workshopuri-lor educative Level UP unde membrii noștri au ocazia să fie traineri și să ofere participanților conținut de calitate.
- Oportunitate de Speed Networking, unde membrii și invitații au avut ocazia să-și prezinte businessul și să interacționeze.

Seara a avut parte de un moment educațional oferit de către Aida Ivan - psihoterapeut și trainer în neurofeedback cu o experiență de peste 20 de ani, care ne-a povestim despre cum să evităm burnout-ul și cum să ne creăm o balanță între viața profesională și personală.

Mulțumim Premier Catering pentru gustările delicioase și Finaqua pentru că ne-a hidratat cu apa lor alcalină!

Și dacă te-am făcut curios, te invităm la următoarea noastră întâlnire ne cunoaște și pentru a duce networkingul la un alt nivel.bottom of page