top of page

mie., 17 apr.

|

București

Stand-Up Networking Event

Vino alături de noi pentru cea de-a 3-a ediție a evenimentului “Stand-UP Networking Event” - un eveniment unic care îmbină umorul stand-up-ului cu dinamica networking-ului într-un singur loc, oferindu-vă șansa de a vă șlefui abilitățile de comunicare, prezentare, interacțiune, dar și creativitatea.

Stand-Up Networking Event
Stand-Up Networking Event

Time & Location

17 apr. 2024, 18:30 – 22:00

București, Strada Monetăriei 3, București, Romania

Guests

About the Event

Lume, lume,  Stand-Up Networking se întoarce în Aprilie! 

Blochează în calendar seara de 17 aprilie și vino alături de noi pentru cea de-a 3-a ediție a evenimentului “Stand-UP Networking Event” - un eveniment unic care îmbină umorul stand-up-ului cu dinamica networking-ului într-un singur loc, oferindu-vă șansa de a vă șlefui abilitățile de comunicare, prezentare, interacțiune, dar și creativitatea.

Ce este Stand-UP Networking? 

Înseamnă să îți șlefuiești abilitatea de a gândi rapid, a răspunde spontan și a te adapta în situații neprevăzute într-un mod asertiv – competențe cruciale în lumea afacerilor.

Reprezintă capacitatea de a avea o bună prezență de spirit și abilitatea de a te adapta la diferite contexte, fie că este vorba despre aspecte din viața personală sau profesională.

Strategia propusă de Dynamic Business Connections împreună cu Teodor Ghiță este distinctă, combinând evoluția profesională cu multe oportunități de networking. Aceasta vă oferă vouă, participanților, oportunitatea de a vă mări cercul de contacte, în timp ce vă dezvoltați abilitățile de comunicare, improvizație și prezență pe scenă, toate acestea într-un stil care elimină rigiditatea și sprijină desfășurarea armonioasă a interacțiunilor sociale.

Ai curajul să fii vedetă de stand-up pentru o seară?  

Avem 8 locuri disponibile pentru calitatea de speaker în cadrul concursului.

Ce trebuie tu să faci? 

1) Ei bine, te înscrii pe lista speakerilor la Stand-UP Networking Event, 

2) Vei participa la cele 4 workshopuri de pregătire

3) Urmate de o seară și mai distractivă: ”examenul final” pe 17 Aprilie, unde vei urca pe scena de @La Mama-Muzeul Țăranului Român și vei fi cea mai fascinantă versiune a ta!

Workshopurile alături de Teo Ghiță, îți vor oferi șansa de a-ți dezvolta latura carismatică, arta vorbirii, a persuasiunii, acele aptitudini care sunt uneori mascate de timiditate.

Înscrie-te la office@dynamic-connections.eu

Ce vei învăța mai exact la workshop? 

A) Îmbunătățirea abilităților de comunicare: 

Stand-up Networking-ul necesită o comunicare clară și concisă, precum și capacitatea de a transmite mesaje complexe într-un mod accesibil și atractiv. Aceste competențe sunt cruciale în lumea afacerilor, unde comunicarea eficientă poate face diferența între succes și bătaie de cap. 

B) Adaptarea unui public divers: 

Atât în stand-up, cât și în afaceri, este crucial să înțelegi publicul tău. Acest lucru implică adaptarea mesajului la interesele și nevoile ascultătorilor, o competență utilă în marketing, vânzări și negocieri. 

C) Gestionarea feedback-ului și a reacției omului: 

Stand-up comedy-ul oferă oportunitatea de a primi feedback imediat și direct de la public. Acest lucru este valoros în afaceri, deoarece ajută la dezvoltarea abilității de a evalua și ajusta strategii sau prezentări în funcție de reacția audienței.

D) Creativitate și inovare: 

Dezvoltarea unui act de stand-up necesită creativitate și capacitatea de a gândi în moduri neconvenționale. Aceleași calități sunt valoroase în afaceri pentru inovare și rezolvarea problemelor. 

E) Dezvoltarea umorului și utilizarea metaforelor: 

Umorul este un instrument puternic în afaceri. Poate ajuta la dezarmarea tensiunilor, la construirea de relații și la facilitarea unor interacțiuni mai plăcute. Umorul poate, de asemenea, să facă un discurs sau o prezentare mai memorabilă.

Deadline-ul pentru înscrieri la workshop este în data de: 20 februarie 2024. 

Costul trainingului: 600 Ron unde sunt  incluse cele 4 sesiuni de workshop cu Teo Ghiță și prezența p scenă.

Stand-UP Networking este mai mult decât un eveniment – este o experiență de învățare transformațională. Este ideal pentru antreprenori, manageri și orice profesionist care dorește să devină un comunicator mai eficient, un lider mai inspirațional și să adauge o doză de creativitate în abordarea sa de business.

Stand-Up Networking se adresează tuturor, deci dacă dorești să vezi “trailerul” pentru ediția următoare, alătură-te și decide dacă locul tău este pe scenă.

Promitem că te vom inspira să fii cea mai bună variantă a ta! Networking-ul nu se rezumă doar la săli de conferințe, abordarea noastră este menită să creeze un spațiu unde poți fi relaxat dar să înveți skill-uri noi și să creezi noi conexiuni pentru afacerea ta.

Spectatorii din public se pot înscrie până pe 15 aprilie 2024.

Data evenimentului: 17 aprilie 2024 

Cost speactatori: 170 RON, DBC members beneficiază de discount 

Dress Code: Friendly vibes

Rezervă-ți locul acum și hai să facem împreună networking într-un mod dinamic!

Înscrie-te acum la office@dynamic-connections.eu. 

Vă așteptăm să descoperiți cum umorul, creativitatea și networking-ul eficient pot transforma modul în care vă prezentați și interacționați în lumea afacerilor!

Share This Event

bottom of page