top of page

mie., 17 apr.

|

București

Stand-Up Networking Event

Vino alături de noi pentru cea de-a 3-a ediție a evenimentului “Stand-UP Networking Event” - un eveniment unic care îmbină umorul stand-up-ului cu dinamica networking-ului într-un singur loc, oferindu-vă șansa de a vă șlefui abilitățile de comunicare, prezentare, interacțiune, dar și creativitatea.

Registration is closed
See other events
Stand-Up Networking Event
Stand-Up Networking Event

Time & Location

17 apr. 2024, 18:30 – 22:00

București, Strada Monetăriei 3, București, Romania

Guests

About the Event

Suntem încântați să te invităm la a 3-a ediție a Stand-Up Networking Event, o seară unică unde umorul întâlnește networking-ul profesional! Evenimentul nostru îți oferă șansa să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare, prezentare și improvizație într-un cadru relaxat și susținător.

Ce Este Stand-Up Networking?

Un mix dinamic între stand-up și networking, unde învățăm să gândim rapid și să ne adaptăm spontan. Este o oportunitate excelentă de a dezvolta competențe valoroase în afaceri, totul în timp ce îți mărești cercul de contacte profesionale.

Curajoșii acestei ediții sunt:

Corina Mihul - Ergo Print,

Florentina Savu - Solar Watts,

Andrei Pata - Clean Code Culture,

Luiza Nistor, Rebrand Yourself

Doru Mircea - Clever & Dynamic Systems SRL

Ștefania Petrovici - S&S FInancial

Alexandru Dan - Brand Minds

Alex Eftimie - Helios Live

De Ce Să Fii Prezent În Sală?

Conexiuni Reale: Nu există substitut pentru energia și conexiunea creată într-un spațiu plin de oameni cu interese comune. Întâlnirile față în față deschid porți către colaborări fructuoase și prietenii de lungă durată.

Interacțiuni Spontane: Fie că este vorba despre un schimb de idei în timpul unei pauze de cafea sau o discuție inspirațională după eveniment, momentele spontane pot duce la oportunități neașteptate.

Energie și Emoție Autentică: Nimic nu se compară cu râsetele și aplauzele live. Energiile pozitive se contagiază și crează o atmosferă vibrantă, încărcată de emoție și entuziasm.

Experiență Completă: Fii martor la un spectacol de neuitat, unde umorul, creativitatea și interacțiunea se îmbină pentru a-ți oferi o seară plină de inspirație și distracție.

Dezvoltare Personală și Profesională: Îți vei putea îmbunătăți abilitățile de comunicare, vei învața să te adaptezi rapid la diverse situații și  să îți crești încrederea în sine prin participarea activă și observarea directă a speakerilor talentați.

Detalii Eveniment:

Data: 17 aprilie 2024

Locație: La Mama-Muzeul Țăranului Român

Înscriere Spectatori până pe: 15 aprilie 2024

Cost Spectatori: 170 RON (discount pentru membrii DBC)

Dress Code: Smart Casual

Rezervă-ți Locul Acum!

Nu rata ocazia de a fi parte din această experiență transformațională. Locurile sunt limitate, așa că asigură-te că îți rezervi locul cât mai curând posibil.

Pentru înscrieri, trimite-ne un email la office@dynamic-connections.eu și pregătește-te să adaugi o doză de creativitate și dinamism în abordarea ta profesională. Vino să experimentezi puterea networking-ului eficient într-un cadru prietenos și plin de umor!

Te așteptăm să fii parte din magia evenimentului nostru! Hai să facem împreună networking într-un mod cu totul special.

Share This Event

bottom of page