top of page

mar., 30 mai

|

București

STAND-UP NETWORKING. Battle de speech-uri improvizate. Cu antreprenori, pentru antreprenori.

Ai fost vreodată la un eveniment de networking și te-ai gândit: “📷Oof, nimeni n-a văzut cât de cool și funny sunt eu, de fapt”? Acum ai șansa să ne arăți latura ta efervescentă, să faci networking într-un context relaxat și prietenos și să înveți cum să vorbești în public – toate la același evenime

Registration is closed
See other events
STAND-UP NETWORKING. Battle de speech-uri improvizate. Cu antreprenori, pentru antreprenori.
STAND-UP NETWORKING. Battle de speech-uri improvizate. Cu antreprenori, pentru antreprenori.

Time & Location

30 mai 2023, 18:00 – 22:00

București, Strada Monetăriei 3, București, Romania

Guests

About the Event

Ai fost vreodată la un eveniment de networking și te-ai gândit: “Oof, nimeni n-a văzut cât de cool și funny sunt eu, de fapt”?

Acum ai șansa să ne arăți latura ta efervescentă, să faci networking într-un context relaxat și prietenos și să înveți cum să vorbești în public – toate la același eveniment!

Ce-ți iese dacă participi: Înveți cum să vorbești în public și să-i faci pe oameni să ridice privirea din telefon când vorbești Faci networking într-o versiune friendly și relaxată Ai șansa să urci pe scenă și să te „războiești” cu alți antreprenori la fel de tari ca tine – cine provoacă cele mai multe râsete câștigă!

Cine spune că asta e o treabă doar pentru Jerry Seinfield, Chris Rock sau Joan Rivers (sau chiar Bobonete al nostru)

𝑻𝑼 𝒗𝒆𝒊 𝒇𝒊 𝒔𝒕𝒂𝒓 𝒅𝒆 𝒔𝒕𝒂𝒏𝒅-𝒖𝒑 𝒄𝒐𝒎𝒆𝒅𝒚 pentru o seară!

Nu vrei să pierzi acest eveniment dacă: Ești antreprenor și vrei să-ți dezvolți skill-urile de comunicare Te-ai plictisit de tradiționalele evenimente de networking, după care te alegi doar cu o tonă de cărți de vizită Vrei să cunoști oameni la fel de faini ca tine și să-ți dezvolți business-ul printr-o abordare cu totul nouă

DRESS CODE: friendly vibes (adică așa cum te îmbraci dacă ieși în oraș cu prietenii)

𝑪𝑼𝑴 SE DESFĂȘOARĂ?

Poți participa la acest eveniment în două moduri:

1. Găină speriată level: vii doar la networking, asiști la battle și votezi preferații tăi. Râzi o grămadă, faci networking și-ți faci curaj pentru următoarea ediție.

(cost de participare: 100 lei pentru membrii DBC, 150 de lei pentru non-membri DBC).

2. Găină curajoasă level: te înscrii pe lista scurtă a celor 10 speakeri, ai parte de un workshop super intens de pregătire înainte de eveniment, iar apoi prezinți ce ai tu mai bun și câștigi! În plus, faci networking și te distrezi la MAXIMUM.

(cost de participare: 200 de lei pentru membrii DBC, 250 de lei pentru non-membri DBC)

În seara evenimentului, cei 10 speakeri își prezintă discursurile pregătite la workshop. După prima rundă de vot al publicului, rămân 3 finaliști care prezintă un nou discurs. În final…unul singur rămâne în picioare.

Câștigătorul marelui premiu de la Stand-up networking battle va beneficia de:

1. O lună de membership gratuit în Dynamic Business Connections; 2. O ședință gratuită de creare a intro-ului de networking (partea aia când trebuie să te prezinți la networking și ți se pare că vorbești ciudat).

𝑫𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝒈𝒂𝒛𝒅𝒆𝒍𝒆 𝒕𝒂𝒍𝒆:

Crina Diculescu este fondator Dynamic Business Connections și consultant de networking, cu experiență în organizarea de evenimente și conectarea oamenilor de peste 10 ani. Ea a folosit cunoștințele dobândite în lucrul cu organizații din întreaga lume pentru a crea o comunitate de antreprenori unită, unde fiecare își aduce propria viziune și expertiză pentru a crește împreună. Din 2019, networkingul a căpătat un chip nou și fresh datorită apariției Dynamic Business Connections.

Eliza Nirlu (varianta boring și greu de pronunțat a numelui) sau Ziza Natur (pseudonimul literar și numele de scenă), este fondator The Voice of Power; public speaking & voice coach și strategist de vizibilitate pentru antreprenori, muzician multi-premiat și scriitoare cu experiență scenică de aproape 23 de ani și 8 ani de experiență în marketing. Ea folosește cunoștințele din muzică, teatru, radio, TV, marketing online și offline pentru a sprijini antreprenorii care sunt în business nu doar pentru a face bani, ci și pentru a crea impact și schimba vieți prin ceea ce fac. Eliza va fi ghidul tău și te va ajuta să ai o prestație super la Stand-up Networking!

𝑫𝑬𝑨𝑫𝑳𝑰𝑵𝑬 ÎNSCRIERI LA BATTLE (adică dacă vrei să fii găină curajoasă și să înveți să vorbești în public): 20 mai 2023.

Workshop-ul de pregătire va avea loc pe data de 23 mai, între 11:00 și 14:00, la sediul Dynamic Business Connections, str. Clucerului nr. 44, sector 1, București.

Pentru a te înscrie la eveniment, scrie-ne la adresa crina.diculescu@dynamic-connections.eu

Share This Event

bottom of page