top of page

mie., 09 aug.

|

București

Programul 3C Power - Modulul 2 "COMUNICARE" cu Oana Ciobanu

ELEVATHOR și Dynamic Business Connections, îți propun programul intensiv “3C Power - Cadrare, Comunicare, Creativitate”, 3 teme care să te ducă mai aproape de performanță și succes.

Registration is closed
See other events
Programul 3C Power - Modulul 2 "COMUNICARE" cu Oana Ciobanu
Programul 3C Power - Modulul 2 "COMUNICARE" cu Oana Ciobanu

Time & Location

09 aug. 2023, 08:30 – 13:30

București, Strada Clucerului 44, București 011364, Romania

About the Event

MODULUL 2 - COMUNICARE 

Modul training: “Sens, claritate, impact pozitiv în comunicarea cu ceilalți” – 09.08.2023 (08:30 - 13:30) - Format fizic - Vila DBC (Str. Clucerului Nr. 44, București)

Modulul include exemple practice concrete și utile.

Sesiune online acompaniere de grup - 16.08.2023 (08:30 - 10:00)

Agenda training-ului: • Comunicare cu scop • Cum te asiguri că ești bine înțeles • Feedback și Feedforward • Așteptări & interferențe (bias-uri) în comunicare • Cum ne atingem obiectivele în comunicarea prin e-mail • Introducere în modelul SCARF

Preț: Modul training + Sesiune acompaniere = 93 Euro (membrii DBC și clienții ELEVATHOR = 81 Euro)

Prețul include și Welcome-coffee și un Coffee-break în cadrul modulului în format fizic.

Ce este 𝟑𝐂 𝐏𝐨𝐰𝐞𝐫?

O serie de 3 module de training în format fizic și 3 sesiuni de acompaniere în format online (câte o sesiune după fiecare modul), centrate pe 3 din temele importante ancorate în nevoile managerilor și ale antreprenorilor și nu numai: 1. Cum îți stabilești viziunea, scopul și obiectivele și cum faci să ajungi de la vis/dorință, la acțiune și performanță? 2. Cum te asiguri că îți construiești relații pozitive, printr-o comunicare eficientă și prin înțelegerea mecanismelor cognitive și emoționale? 3. Cum depășești provocările cu care te confrunți în echipă sau în business, gândind “outside the box” și generând soluții multiple?

*Programul va fi susținut de Oana Ciobanu, Director & Partener ELEVATHOR, consultant și trainer cu o bogată experiență în management, leadership, transformare, dezvoltare și performanță organizațională, individuală și de echipă, BPM și sustenabilitate

Share This Event

bottom of page