top of page

joi, 24 aug.

|

București

Programul 3C Power - Cadrare, Comunicare, Creativitate cu Oana Ciobanu

O serie de 3 module de training în format fizic și 3 sesiuni de acompaniere în format online

Registration is closed
See other events
Programul 3C Power - Cadrare, Comunicare, Creativitate cu Oana Ciobanu
Programul 3C Power - Cadrare, Comunicare, Creativitate cu Oana Ciobanu

Time & Location

24 aug. 2023, 08:30 – 13:30

București, Strada Clucerului 44, București 011364, Romania

About the Event

E vară și este momentul să te pregătești pentru toamnă cu super vibe și multă forță!

ELEVATHOR și Dynamic Business Connections, îți propun programul intensiv “𝟑𝐂 𝐏𝐨𝐰𝐞𝐫 - 𝐂𝐚𝐝𝐫𝐚𝐫𝐞, 𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞, 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞”, 3 teme care să te ducă mai aproape de performanță și succes.

Ce este 𝟑𝐂 𝐏𝐨𝐰𝐞𝐫? O serie de 3 module de training în format fizic și 3 sesiuni de acompaniere în format online (câte o sesiune după fiecare modul), centrate pe 3 din temele importante ancorate în nevoile managerilor și ale antreprenorilor și nu numai:

1. Cum îți stabilești viziunea, scopul și obiectivele și cum faci să ajungi de la vis/dorință, la acțiune și performanță?

2. Cum te asiguri că îți construiești relații pozitive, printr-o comunicare eficientă și prin înțelegerea mecanismelor cognitive și emoționale?

3. Cum depășești provocările cu care te confrunți în echipă sau în business, gândind “outside the box” și generând soluții multiple?

Poți opta să participi la întregul program sau te poți înscrie doar la modulul/ modulele care te interesează mai mult! Tu alegi!

Prețul: 1 Modul training format fizic + 1 Sesiune acompaniere online = 93 Euro (membrii DBC și clienții ELEVATHOR = 81 Euro)

Prețul include și: Welcome-coffee și un Coffee-break în cadrul modulului în format fizic.

Pentru a te înscrie la eveniment, CLICK AICI

*Programul va fi susținut de Oana Ciobanu, Director & Partener ELEVATHOR, consultant și trainer cu o bogată experiență în management, leadership, transformare, dezvoltare și performanță organizațională, individuală și de echipă, BPM și sustenabilitate.

Share This Event

bottom of page