top of page

mie., 11 oct.

|

București

Navighează cu succes pe LinkedIn: Workshop pentru creșterea vânzărilor

Ești pregătit/ă să introduci LinkedIn-ul în funnel-ul tău ca să-ți crești rețeaua de clienți și vânzările? Dacă da, miercuri pe 11 Octombrie 2023 începând cu ora 18:30 avem plăcerea de a te invita la Vila DBC la workshopul "Navighează cu succes pe LinkedIN: Workshop pentru creșterea vânzărilor".

Registration is closed
See other events
Navighează cu succes pe LinkedIn: Workshop pentru creșterea vânzărilor
Navighează cu succes pe LinkedIn: Workshop pentru creșterea vânzărilor

Time & Location

11 oct. 2023, 18:30 – 20:30

București, Strada Clucerului 44, București 011366, Romania

Guests

About the Event

Ești pregătit/ă să introduci LinkedIn-ul în funnel-ul tău ca să-ți crești rețeaua de clienți și vânzările?

Dacă da, miercuri pe 11 Octombrie 2023 începând cu ora 18:30 avem plăcerea de a te invita la Vila DBC la workshopul "Navighează cu success pe LinkedIN: Workshop pentru creșterea vânzărilor" unde Andrei Dicher – Trainer de Public Speaking și Vânzări, îți va arăta cum această platformă îți va ușura munca și te va duce mult mai rapid la prospecții tăi pe care să îi transformi în clienți.

În cadrul workshop-ului vei învăța:

- Să creezi profilul clientului B2B și B2C - Să setezi filtrele pentru a căuta prospecți potriviți profilului tău de business - Să-ți generezi o listă de contacte și/sau companii - Să topești gheața primei interacțiuni trimițând mesaje de conectare cu prospecții aleși - Să faci follow-up care să te ajute să te diferențiezi în piață

Ești pregătit pentru o toamnă a vânzărilor plină de reușite?

Din acest training vei pleca cu strategii practice pe care le poți aplica imediat în activitatea ta pentru a-ți genera constant clienți și vânzări.

Înscrie-te la workshop! Data: 11 Octombrie 2023 Ora: 18:30 - 20:00 Unde: VILA DBC (Bucuresti, sector 1, str. Clucerului 44) Taxă participare: Membri DBC 70 Ron | Non membri 100 de lei.

Doar 20 de locuri disponibile. 

Înregistrează-te acum: www.dynamic-connection.eu

Share This Event

bottom of page