top of page

mar., 18 oct.

|

București

DBC Slow-mo' Networking Event

Te invit[m la evenimentul de networking al lunii Octombrie, organizat de Dynamic Business Connections

Registration is closed
See other events
DBC Slow-mo' Networking Event
DBC Slow-mo' Networking Event

Time & Location

18 oct. 2022, 18:00 – 21:00

București, 6-8,Corneliu Coposu Boulevard Building, Unirii View, București 030167, Romania

Guests

About the Event

Îți place conceptul de speed networking, dar ți se pare un pic prea... rapid?

Ce părere ai avea dacă ai participa la un eveniment structurat și axat pe business, dar care să fie totuși plăcut și într-un ritm mai relaxat?

Dynamic Business Connections te invită la evenimentul Slow-mo’ Networking, care va avea loc pe 18 Octombrie, începând cu ora 18:00 la locația SPACES UNIRII.

În cadrul acestui eveniment, pe lângă networking, vom avea și un moment valoros oferit de Ileana Botez, Head of Listing - Bucharest Stock Exchange & President Professional Women's Network Romania, care va discuta despre "Finantarea societăților antreprenoriale prin piața de capital" și multe alte surprize.

Acest eveniment este perfect pentru tine dacă dore;ti să îți dezvolți rețeaua de business în mod eficient și să îți petreci timpul în mod productiv.

Mulțumiri speciale către sponsorul nostru principal: SPACES, unul dintre cele mai solicitate birouri private sau spații de coworking din București.

Mai multe despre comunitatea SPACES - https://www.spacesworks.com/ro/bucharest-ro/ 

𝐃𝐫𝐞𝐬𝐬 𝐜𝐨𝐝𝐞: 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐀𝐭𝐭𝐢𝐫𝐞

𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬: 120 lei DBC Members / 150 lei Non-Members

! Doar 60 de locuri disponibile !

*Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Club Antreprenor și Revista Patronatului Român.

În conformitate cu legislația GDPR, vă informăm că se obișnuiește să se facă fotografii și înregistrări video și să se scrie un articol despre evenimentele noastre. Dacă nu doriți să apăreți în fotografii sau înregistrări video sau dacă nu doriți ca numele dvs. să fie inclus pe lista noastră de invitați, vă rugăm să indicați acest lucru în comentariile de la înscriere.

Notă importantă:

În cazul în care doriți să anulați înscrierea, se va acorda o rambursare integrală dacă anularea este primită în scris înainte de 14 Octombrie. După această dată, nu se va face nicio rambursare. Vă rugăm să trimiteți notificarea de anulare la adresa crina.diculescu@dynamic-connections.eu. Vă rugăm să rețineți că taxa de participare nu poate fi aplicată sau transferată la evenimente viitoare

Share This Event

bottom of page