top of page

mar., 17 mai

|

București

DBC May Networking Event

Te invităm marți, 𝟏𝟕 𝐌𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, începând cu ora 𝟏𝟖:𝟑𝟎, într-un cadru elegant și relaxant oferit de Restaurantul 𝐋'𝐄𝐯𝐨𝐪𝐮𝐞 𝟑𝟔𝟎 , la evenimentul de networking al lunii Mai

Registration is closed
See other events
DBC May Networking Event
DBC May Networking Event

Time & Location

17 mai 2022, 18:30 – 22:00

București, Șoseaua Nicolae Titulescu 12, București 011141, Romania

Guests

About the Event

Luna mai începe în forță cu un alt eveniment de networking memorabil, organizat de Dynamic Business Connections.

Te invităm marți, 𝟏𝟕 𝐌𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐, începând cu ora 𝟏𝟖:𝟑𝟎, într-un cadru elegant și relaxant oferit de Restaurantul 𝐋'𝐄𝐯𝐨𝐪𝐮𝐞 𝟑𝟔𝟎 (Șoseaua Nicolae Titulescu 12), pentru o seară dedicată business networkingului.

În cadrul evenimentului toti invitații nostri vor avea parte de o atmosferă în care încurajăm o comunicare relaxată, fără sobrietatea întâlnirilor de business clasice și fără presiunea timpului, in care cei prezenti să aibă ocazia să se cunoască și să creeze conexiuni de afaceri de valoare.

Numărul de locuri este limitat la 50 de participanți. Accesul se face strict on a first-come, first-served basis. Nu uitați să veniți cu cărțile de vizită și cu un GOOD VIBE

Dress code acceptat: Business Casual

Taxa de inscriere este in valoare de 𝟏𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 (membri DBC) și 𝟏𝟐𝟎 𝐥𝐞𝐢 (non-membri)

Taxa include: - Poze și video în cadrul evenimentului, networking, finger food buffet și un pahar de vin.

Mai multe detalii puteti solicita la telefon +40 754 668 587 sau prin email la crina.diculescu@dynamic-connections.eu

IMPORTANT Dacă doriți să anulați înregistrarea, se va acorda o rambursare completă a banilor, dacă anularea este primită în scris înainte de 13 Mai. După această dată, nu vor mai fi rambursări. Vă rugăm să trimiteți notificarea de anulare la crina.diculescu@dynamic-connections.eu. De reținut: taxa de participare nu poate fi aplicată sau transferată la evenimente viitoare.

Share This Event

bottom of page