top of page

vin., 09 iun.

|

Moieciu de Sus

Crește-ți veniturile prin SIDE HUSTLE!

3 zile de BOOTCAMP la Moeciu!

Tickets are not on sale
See other events
Crește-ți veniturile prin SIDE HUSTLE!
Crește-ți veniturile prin SIDE HUSTLE!

Time & Location

09 iun. 2023, 19:00 – 11 iun. 2023, 17:00

Moieciu de Sus, Strada Valea Băngăleasa 138, Moieciu de Sus 507134, Romania

About the Event

Vremurile tulburi pe care le trăim cu toții te-au făcut probabil să te întrebi cum îți poți suplimenta veniturile astfel încât să faci față tuturor cheltuielilor și eventual să poți crește și un cont de economii.

Sau poate că de mult visezi să ai propria ta afacere însă contexul economic actual nu îți dă șansa să experimentezi.

Deși poate părea imposibil, în SUA 1 din 2 angajați au și o mică afacere, o a doua sursă de venit din servicii sau produse pe care le vând sau mici proiecte pe care le fac din zona lor de pasiune și competențe. Acum acest trend are și un nume: side hustle, iar noi îți spunem că e posibil.

Te invităm la bootcamp-ul "Crește-ți veniturile prin SIDE HUSTLE" ca să îți arătăm cum poți să îți investești timpul rămas în afara job-ului practicând propriile pasiuni și monetizându-le.

𝐒𝐏𝐄𝐀𝐊𝐄𝐑: Ioana Grigore (39 ani) este antreprenor, mentor, coach și expert în e-commerce. Cu o experienta bogata in companii precum eMAG, OLX sau Vodafone, in ultimii 12 ani a participat la diverse proiecte de transformare si expansiune digitala.

Acum 5 ani a decis să-și pună cunoștințele acumulate în peste 15 ani de experiență la dispoziția antreprenorilor și a soloprenorilor. Misiunea ei este să acorde oricui șansa să experimenteze viața de antreprenor și să-i sprijine pe cei ce au curajul să încerce antreprenoriatul.

Nu se oprește niciodată din învățat, iar recent a absolvit International Coach Academy din Australia, devenind ICF Certified Professional Coach.

Program:

𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏 (𝐯𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢): - sosire la locație între orele 14-17 - Activități distractive de cunoaștere și prezentare în cadrul grupului de participanți - Cină + activități (?)

𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟐 (𝐬â𝐦𝐛ă𝐭ă) - Pornind de la pasiunea pe care vrei să o monetizezi, explorăm împreună: - Modelul Ikigai în creionarea ideii de business - Cum îți construiești avatarul de client - Cum stabilești value proposition și diferențiatorii pe care îi aduci pe piață - Cum îți stabilești obiectivele și planul de acțiune - Conceptul de MVP și cum poți lansa rapid și ieftin o afacere - Cum îți creionezi strategia de produs și gamă de produs - Ce canale de vânzare poți folosi

𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟑 (𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜ă) - Acum că ai deja câteva noțiuni extrem de utile, profităm de ultima zi din program ca să exersăm ceea ce am învățat. - În plus vom: - Descoperi puterea brandului personal și cum te poate ajuta în afacerea ta - Demistifica câteva povești legate de antreprenoriat - Răspunde la întrebări

𝐕𝐀𝐋𝐎𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋𝐔𝐈 Peste 20h de informații, tool-uri, mentoring și consultanță de grup

𝐁𝐎𝐍𝐔𝐒 𝐈𝐍𝐂𝐋𝐔𝐒 Tombolă la finalul programului, iar câștigătorul va primi 3 ore de consultanță individuală în valoare de 400 EUR pentru a obține răspunsuri la cele mai spinoase probleme.

Înregistrează-te la adresa de mail dbcstaff1@gmail.com!

Share This Event

bottom of page